Fik du LejreMagasinet mellem jul og nytår?

Hvis du -eller en du kender, ikke modtog januarudgaven af LejreMagasinet Mit Lejre mellem jul og nytår, så er der noget galt. Derfor sætter vi stor pris på din hjælp til at tjekke ind på vores www.mitlejre.dk og udfylde en meget simpel formular – som har vist sig at have stor effekt.

LEJRE: Vi har med stor glæde kunne konstatere, at det hjælper at klage over manglende levering af LejreMagasinet. I har været flittige til at indberette jeres klager via vores online-formular -og samtlige klager er gået direkte videre til vores distributør, som har taget enhver indberetning meget alvorlig.

For at sikre, at vi fastholder den gode distribution, er det stadig vigtigt, at du indberetter en eventuel ny manglende levering. Det er dog vigtigt du husker, at klikke på den udgave, du ikke har modtaget eller modtaget rettidigt. 

Hører du om nogen, der ikke har modtaget Magasinet, så vil vi sætte stor pris på, at de får besked på at reklamere den svigtende omdeling via Mitlejre.dk. Du kan gå direkte til vores formular HER.

Formularen finder fast under fanen ”Information” i den øverste bjælke på LejreMagasinets website www.mitlejre.dk.

LejreMagasinet udkommer en gang om måneden til samtlige husstande i Lejre Kommune – altid omkring månedsskiftet. På vores hjemmeside finder du en komplet udgivelseskalender, så du altid kan tjekke op på, om LejreMagasinet nu også har ramt din postkasse rettidigt. Du kan også se udgivelseskalenderen lige HER.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig