Klaus Kristiansen, der sidder i Kommunalbestyrelsen for Venstre i Lejre Kommune og er medlem af Erhverv, Klima og Lokal udvikling samt medlem af Job, Arbejdsmarked & integration, holdt en flot tale for ejere og alle de fremmødte.

Kontorfællesskabet Den Gamle Skole inviterede til åbent hus

Erhvervs og kontorfællesskabet Den Gamle Skole i Ejby inviterede fredag til åbent hus i deres nye lokaler på Gammel Skolevej i Ejby.

Tekst og foto af Klaus W. Rasmussen.

EJBY: I hjertet af Ejby har Den Gamle Skole gennemgået en imponerende transformation, der har forvandlet den historiske bygning til et innovativt og moderne kontorfællesskab. Med et velbesøgt åbent hus arrangement fredag den 12. januar havde gæster og potentielle lejere mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med de flotte omgivelser.

Ejby’s nye kontorfællesskab er skabt med fokus på mindre erhvervsdrivende, der søger efter state-of-the-art faciliteter og en imødekommende arbejdsatmosfære. Den gamle skole er blevet omhyggeligt renoveret og indrettet med moderne kontorlokaler, der kombinerer æstetik med funktionalitet.

En af de mest markante træk ved det nye erhvervsfællesskab er den lyse og åbne indretning. Store vinduespartier tillader naturligt lys at oversvømme lokalerne, hvilket skaber en behagelig atmosfære uanset hvor man befinder sig.

Faciliteterne på Den Gamle Skole er nøje udvalgt for at imødekomme behovene hos de virksomheder, der slår sig ned her. Der er adgang til mødelokaler, loungeområder, køkkener og moderne teknologiske løsninger, der understøtter effektivt arbejde. Denne alsidighed gør det muligt for mindre virksomheder at finde det rette miljø til deres behov.

Det velbesøgte åbent hus arrangement den 12. januar gav besøgende gæster og potentielle lejere en unik mulighed for at udforske faciliteterne, møde andre erhvervsdrivende og stifte bekendtskab med det pulserende fællesskab, der er ved at tage form. Lokale virksomheder og borgere viste stor interesse og entusiasme for det nytænkende projekt, et projekt,der potentielt vil styrke det lokale erhvervsliv og skabe et dynamisk netværk.

Den Gamle Skole i Ejby er ikke blot blevet et sted for arbejde, men også et sted for samarbejde, innovation og vækst. Med sin moderne indretning og omfattende faciliteter ser det ud til at være en inspirerende destination for virksomheder, for hvem det giver mening, at dele faciliteter med andre virksomheder.

Klaus Kristiansen, der sidder i Kommunalbestyrelsen for Venstre i Lejre Kommune og er medlem af Erhverv, Klima og Lokal udvikling samt medlem af Job, Arbejdsmarked & integration, holdt en flot tale for ejere og alle de fremmødte og startede med ordene. Besøg Den Gamle Skoles website HER.

Tillykke med dagens indvielse af Den Gamle Skole

Mit navn er Klaus Kristiansen, og jeg er kommunalpolitikker i Lejre Kommune hvor jeg er medlem af Erhverv, Klima og lokal udvikling. Jeg hjælper derudover mindre virksomheder med forretningsudvikling, og brænder for det lokale erhvervsliv i Lejre.

Det er skønt som politiker, når ildsjæle som Thomas Toft og Jesper Thygesen, sætter sig for at gøre noget for det lokale erhvervsliv. Her med åbningen af et lokalt forankret kontorfællesskab.

Som de selv siger det: 

”Vores vision er at skabe et frodigt miljø for det lokale erhvervslivs små og

mindre virksomheder, hvor sparring, udvikling og fællesskab er i højsædet. Ligeledes ønsker vi at skabe en mulighed for personer, der ønsker et socialt og inspirerende miljø til deres hjemmearbejdsplads.”

I Lejre kommune, har vi ikke lige muligheden for at udvide Ejby havn så den bliver attraktiv for Mærsk Line. Vi har heller ikke nok erhvervsjord til at Novo Nordisk kan bygge for 42 milliarder til yderligere en fabrik.

Derimod har vi en stigende iværksætter kultur båret lokalt over hele kommunen, som giver et fantastisk afsæt til etablering af mindre virksomheder lokalt i de 49 landsbyer, hvor ”Vores Sted” kan danne rammen om et sprudlende erhvervsliv, uden vi skal køre langt på arbejdet og derved påvirke miljøet unødigt. Min politiske vision er, at Lejre skal være kendt som ”Iværksætter kommunen”.

Jeg vil håbe som politikker en sjælden gang at opleve Ventelister, jeg tror på jeres succes og forudser, at der kommer ventelister her, for at blive en del af dette nye iværksættermiljø, som I så fint sætter rammen omkring.

Så endnu engang tillykke med åbningen af ”Den Gamle Skole” fra Kommunalbestyrelsen, EKL-udvalget og ikke mindst fra administrationen ved erhvervschef Nynne Friis som er til stede i dag. Og til sidst vil jeg gerne sige, at I og jeres virksomheder er meget velkommen til at række ud efter mig som både ”Forretningsudvikler” og politikker.

Skal vi lige sige skål alle sammen og tillykke!!


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig