Ege bolig Mads Ege og Ege Christiansen Lejre Kommune

Mads Ege og Ege Christiansen holder aldrig åbent hus for en sælger, uden der er en mægler til stede.

Boligsalgets forskellige faser – og Eges ekstra service

ANNONCE: Sætter man sin bolig til salg hos EgeBolig, tilbydes sælger en række ekstra tiltag, der kan lette arbejdet i salgsperioden, og når huset er solgt.

Tekst af Conny Probst.

Hvad sker der, når man sætter sin bolig til salg hos EgeBolig, Ejendomsmægler, MDE.  Hvordan griber mægleren processen an. og hvem gør egentlig hvad?

– Første skridt er en fastsættelse af prisen på boligen. Her gennemgår vi boligens visuelle stand fra kælder til kvist og gør opmærksom på eventuelle fejl og mangler, man med fordel kan udbedre; en tilstandsrapport med færre anmærkninger gør boligen mere attraktiv for potentielle købere, siger Ege Christiansen. 

Når sælger og mægler er blevet enige om prisen, rekvirerer EgeBolig – efter aftale med sælger – energimærkning, el rapport og tilstandsrapport, fotos og skitser.

– Lige så snart, vi har de forskellige rapporter i hænderne, sørger vi for, at ejendommen bliver udbudt til salg: Blandt andet i lokalaviser, på vores hjemmeside, på Facebook med Boost via København m.m. Det er ganske effektivt.

– Samtidig sender vi en salgsopstilling ud til alle de potentielle køber, vi har i vores køberkartotek, forklarer Ege Christiansen.

Herudover arrangerer EgeBolig Åbent Hus, hvor der altid er en mægler til stede.

Ekstra service hos EgeBolig
Når man sætter sit hus til salg hos EgeBolig, får man mulighed for at tilkøbe en række ydelser, som ejendomsmæglerfirmaets servicefolk udfører.

– De kan eksempelvis fjerne diverse løsøre, møbler osv. og køre affald på genbrugspladsen, rydde op i huset og i udhuse og garager, gøre rent og pudse vinduer, forklarer ejendomsmægleren.

Har man behov for at få ordnet haven i forbindelse med salget, klarer servicefolkene også det.

– Inden vi går i gang, giver vi sælger et overslag over udgifterne. Regningen for de bestilte ekstra services betaler man i forbindelse med salget af huset. 

– EgeBolig er klar til at sælge for dig – påtænker du at sælge, så ring i dag, vi kommer i morgen, lyder opfordringen. Tjek også Eges website HER.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig