Livsstilsdagene på Ledreborg byder igen i år på tre dage i livsstilens tegn med masser af events og udstillere, boder og lækker mad.

Livsstilsdage på Ledreborg

Annonce: Under temaet ”Danmarks smukkeste og herligste havefest”’ står over 200 udstillere klar i pinsen til at inspirere og forkæle de besøgende med det sidste nye til hjem og have. 

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst.

LEJRE: De fleste, der er bosiddende i Lejre og omegn, kender sikkert Ledreborg Slot. Og mange har uden tvivl besøgt Ledreborg Livsstilsdage. 

Igen i år kan man glæde sig til et væld af eventyrlige oplevelser, når slotsportene åbnes i Pinsedagene den 17. – 20. maj. 

Sådan har det været hvert år siden 1995, hvor Livsstilsdage var Danmarks første og eneste af sin slags i Danmark.

Der venter overraskelser og sanselige indtryk i hver en krog af Slotsparken og de gamle avlsbygninger, når over 200 udstillere fremviser det nyeste inden for have, bolig, kunsthåndværk, gastronomi, mode og sundhed. 

Udover de mange boder byder Livsstilsdagene på et stort gastronomiområde, blomsterudstillinger, jazz og ølsmagning, hestevognstur i de smukke omgivelser, børneland, underholdning og meget, meget mere. 

Oplevelser på Slotspladsen
Slottet blev bygget i 1740 af Lensgreve Johan Ludvig HolsteinLedreborg, og under Livsstilsdage kan man undtagelsesvis komme indenfor og besøge slottet og slotskirken. 

Man kan også slå sig ned på slotspladsen, som i år er indrettet med jazz, ølsmagning, ginlounge og restaurant.  

Det er også her, man finder inspiration til udelivet anno 2024. Farmshop Enggården, Ildbordet og Outdoor &Friends viser trends og ideer til, hvordan man kan få det mest eksklusive ud af sit uderum.

Mad og motion
Livsstilsdagene er fyldt med oplevelser for både børn og voksne, og der er højt til loftet. 

 I løbet af dagen kan man nyde et lækkert måltid, der spænder lige fra det delikate til det gode gammeldags eller. Man kan også medbringe sin egen picnickurv og nyde den i vores smukke park, fortæller projektleder Hanne Fritzböger Rau.

 Man kan udfolde sig fysisk på cykel eller forhindringsbanen eller blot slentre en tur rundt mellem de skyggefulde træer og flotte blomster, mens man gør et godt køb i en af de mange boder. 

Børn og hunde
Børnene underholdes med masser af aktiviteter i Børneland, hvor de kan opleve naturen og møde den landlige stemning. 

I år får hunden sit helt eget område, hvor de firbenede kan opleve hundevisker, massage, træning, gadgets og meget mere.

Billetter kan købes på livsstilsdage. ledreborg.dk.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig