Revisions og rådgivningsselskabet Berierholms Roskilde/Lejreteam består af, fra venstre:Thomas Skinbjerg, Søren Withog Kristian K. Jensen.

Roskilde/Lejreteamet består af, fra venstre:Thomas Skinbjerg, Søren Withog Kristian K. Jensen.

Lokal revisor og sparringspartner – også i Lejre

ANNONCE
Udover det gode tilbud til lokale iværksættere, er det Beierholms ønske at bakke op om det øvrige lokalsamfund også.

Tekst og foto af Conny Probst

LEJRE/ROSKILDE/HOLBÆK: Revision og rådgivningsvirksomheden Beierholm har mere end 30 lokalkontorer fordelt over hele landet. Et af disse ligger i Holbæk og her er fokus på de nære relationer og en stærk forankring i det lokale erhvervsliv, men også øvrige aktiviteter og foreningsliv i Holbæk og det øvrige Nordvestsjælland. 

”Vores fokus er at hjælpe de mindre og mellemstore virksomheder med base i Holbæk og Nordvestsjælland generelt. Vi har bl.a. også et tæt samarbejde med vores kontor i Roskilde og har i det hele taget et indgående kendskab til flere lokalområder. Vi oplever et stærkt erhvervsliv på tværs af brancher og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sparre og rådgive disse virksomheder i forhold til både den daglige drift og den videre udvikling af den enkelte forretning, fortæller Kristian Klarholt Jensen, partner og statsaut. revisor i Beierholm Holbæk.

Mange digitaliserer forretningen
Udover at hjælpe med revision, regnskab og bogføring, rådgiver Beierholm virksomheder med henblik på forretningsudvikling og tilbyder en række specialiserede rådgivningsydelser, der kan tilpasses de enkelte virksomheders behov – også de helt nye iværksættere.

”Aktuelt arbejder vi meget med digitalisering af vores kunders bogholderi i form af fuldautomatiserede løsninger indenfor betalinger, løn og bilag. I det hele taget kan det bidrage til en markant værdiforøgelse at digitalisere forretningen. Men vi arbejder inden for flere andre rådgivningsområder også og sigter efter at være vores kunders betroede sparringspartner hele vejen rundt om virksomheden og i alle faser af vækstrejsen. Vi tilbyder blandt andet også alle iværksættere to timers gratis iværksætterrådgivning, så virksomhederne kan komme godt fra start”, forklarer Kristian Klarholt Jensen.

Lokalt engagement har høj prioritet
Udover det gode tilbud til lokale iværksættere, er det Beierholms ønske at bakke op om det øvrige lokalsamfund også.

”Vi forsøger at være en aktiv del af lokale initiativer, der bidrager til at fremme byens erhvervs-, kultur- og idrætsliv. Det gør vi blandt andet ved at være aktive i et erhvervsforum, der tilbyder sparring til virksomheder og iværksættere. Ligeledes er vi engageret i havne- og kulturfestivalen Skvulp, som hvert år samler byens virksomheder, foreninger og indbyggere på havnen, fremhæver Kristian Klarholt Jensen.

Bedst til mennesker
Beierholm i Holbæk er, som en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder, en del af noget større. 

”Udover de kompetencer vi huser i Holbæk, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som blandt andet digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, fortæller Kristian Klarholt Jensen og understreger, at den stærke faglighed flankeres af et vigtigt fokus på at skabe rammerne for stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere, men også internt i Beierholm som arbejdsplads.

”En vigtig del af vores fælles vision i Beierholm er, at vi vil være bedst til mennesker. Det gælder vores tilgang til såvel kunder som medarbejdere. Det er nøglen til succes både lokalt og på landsplan, og det udmønter sig både i høj medarbejdertrivsel og stor kundetilfreds, som i sidste ende er grundlaget for, at vi kan være en stærk lokal medspiller for virksomheder såvel som foreningsliv og øvrige lokale initiativer”.

FAKTA:

Beierholm tilbyder rådgivning om:

• Skat, moms og afgifter

• IT-revision og IT-sikkerhed

• Digitalisering og outsourcing

• Bæredygtighed og ansvarlighed

• Investering, finansiering og pension

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig