Sælger du huset gennem os, som lokal mægler, så er du med til at styrke lokalsamfundet, påpeger Ege Christiansen.

Mads og Ege Christiansen har boligbutikker i Lejre By og i Kirke Hyllinge og har mere end 40 års erfaring fra lokalområdet.

Brug den lokale ejendomsmægler – og nyd godt af et indgående lokalkendskab

Annonce: Ejendomsmæglerne Mads og Ege fra EgeBolig har taget pulsen på det lokale ejendomsmarked 

Tekst af Conny Probst.

LEJRE:  De sidste 14 dage har vi brugt megen tid – og unødig tid – på at forstå de nye ejendomsvurderinger. Er vi blevet klogere? Næppe, siger de to mæglere.

– Mange af vores kunder er frustrerede og kan ikke forstå de nye vurderinger, der stikker ud i alle retninger. Og som slet ikke er i harmoni med de faktiske værdier på ejendommene.

Faktiske vurderinger
– En af vores kunder har givet udtryk for, at det kan se ud, som om man har sat en førsteårs elev til at lave vurderingssystemet. Kunderne kan ikke gennemskue, hvad de skal betale i skat i fremtiden. Og det er ganske uheldigt, siger Mads og Ege. 

– Vi er begyndt at lave faktiske vurderinger til kunder, der skal indsende klage til Vurderingsstyrelsen. Vi kan ikke tilbyde det gratis, men tager et honorar for det.

Køberne er der
Der er stadig købere i markedet til villaer, sommerhuse og landsteder, fortæller de to mæglere.  ’

– Nogle ejendomme ligger i lidt længere tid, inden en handel bliver gennemført. Andre bliver solgt hurtigt. 

– Vi har lige solgt et landsted i Kirke Sonnerup på fire uger, en villa i Ejby blev også solgt på fire uger, et rækkehus i Lejre blev solgt på otte uger og et rækkehus i Gevninge på tre måneder. 

– Vores seneste salg er en ældre villa på Bentsensvej i Hvalsø; den blev solgt på to uger. 

Sælgere efterlyses
– Efter et godt salg hen over sommeren mangler vi nye ejendomme ”på hylderne” til ventende købere, fortæller Mads og Ege. 

– Der er stadig købere i markedet, og vi har et køberkartotek med opnoterede købere.  

– Overvejer du at sælge, så kontakt os. Vi er lokale mæglere, der yder en fin service, og vi har en dynamisk markedsføring med bl.a. Facebook, online markedsføring og via aviserne. 

– Vi tilbyder gratis salgsvurdering, hvis du går i salgstanker. Brug den lokale mægler – det giver lokal dynamik, lyder opfordringen.

BBR 
Ege anbefaler sælgere til at sørge for, at deres bygninger er korrekt opmålt, og at alle bygninger/installationer er korrekt noteret i BBR.

Endvidere anbefaler Ege, at man får energi-optimeret sin ejendom for at få en bedre Energimærkning ved salg.

– Sælger kan kontakte en energivejleder og få gode råd til forbedringer. Det kan være en fordel at få lagt eksempelvis 200 mm ekstra isolering på loftet, at få udskiftet gamle pumper til nye, at få isat nye energiruder etc.  

Kontakt os gerne, hvis du som sælger vil have gode ideer til forbedringer, siger Ege Christiansen.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig