Erhvervsforum er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi er ikke subsidieret – får tilskud - på nogen måde. Vi har fokus på, at alle skal være med, siger Kristian Emborg.

Erhvervsforum er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi er ikke subsidieret – får tilskud – på nogen måde. Vi har fokus på, at alle skal være med, siger Kristian Emborg.

Vores Erhvervsliv – Handl Lokalt

Overskriften er navnet på den gratis guide og oversigt over lokale virksomheder, som Lejre Erhvervsforum udgiver en gang om året. I de kommende numre af LejreMagasinet præsenteres nogle af medlemmerne.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

LEJRE: – Jeg synes, det er en god måde at få vores medlemmer eksponeret lokalt. LejreMagasinet har et lækkert udseende og er et godt projekt, som vi gerne vil støtte op om. Det fortæller Kristian Emborg, formand for Lejre Erhvervsforum, om baggrunden for, at man i de kommende udgivelser kan se miniportrætter af foreningens medlemmer. 

Teksterne er taget fra foreningens ”portrætbog”: Vores Erhvervsliv – Handl lokalt. 

2023-udgaven af den gratis oversigt over medlemmer af Lejre Erhvervsforum udkommer i løbet af foråret. 

– Oversigten giver en større viden om det at handle lokalt. Hvis du eksempelvis bor i Kirke Hyllinge, ved du måske ikke, at der er en spændende virksomhed i Hvalsø inden for delt felt, du søger, siger han.

– Guiden er blevet digitaliseret, så du kan se den på nettet. Men det er vigtigt for os – og det er også hyggeligt – at man kan have et fysisk produkt i hånden.

Lokale netværk
– Erhvervsforum er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi er ikke subsidieret – får tilskud – på nogen måde. Vi har fokus på, at alle skal være med, siger Kristian Emborg.

Som medlem af Lejre Erhvervsforum bliver man en del af et lokalt netværk, hvor man kan lære sine kolleger/konkurrenter at kende og kan skabe nye netværk.

Medlemmerne mødes til sociale arrangementer, til netværksmøder om eksempelvis sociale medier og bogføring og til ”speed-dating”, hvor man lærer hinanden at kende. Både forretningsmæssigt og socialt.

– Vi skaber rammerne, så medlemmer af foreningen får mulighed for at blive hinandens bedste ambassadører. Det kræver, at man kender hinanden; mit netværk bliver også dit netværk, siger han.

Foreningen er åben for alle, der driver virksomhed inden for industri, håndværk, handel, transport, turisme, service, landbrug og andre erhverv. Og for iværksættere er første år gratis.

– Lejre Erhvervsforum er i udvikling hele tiden. Hen over året prøver vi nye tiltag af, og vi har planlagt at fokusere mere på nogle målrettede netværk. 

– Vi arbejder for et godt forhold mellem de erhvervsdrivende i området og varetager deres interesser over for offentlige myndigheder, presse og lignende. 

– Vi har to repræsentanter i erhvervsrådet i Lejre og har løbende dialog og samarbejde med kommunen, hvor vi giver erhvervslivets perspektiv på det at drive forretning, fortæller Kristian Emborg. 

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig