LEJRE: - Det gør mig ondt at se lokale bruge håndværkere fra f.eks. København, Kalundborg Ballerup osv. Det samme gælder, når man handler uden for sit område. - Min opfordring er: Støt op om det lokale. På samme måde som de lokale købmænd og håndværkere støtter op om eksempelvis idrætslivet og de unge mennesker, der dyrker sport, siger Henrik Kirkestrup fra Mejsegaarden, der selv har sponsorater inden for fodbold, ridesport og svømning. Mejsegaarden har haft base i Lejre Kommune i over et år nu, og varetager mange forskelligartede opgaver for firmaets kunder. - Jeg har lige ansat to medarbejdere, hvoraf den ene er i praktik fra Lejre jobcenter med henblik på senere ansættelse, fortæller han. Hos private haveejere tilbyder Mejsegaarden blandt andet græsslåning, hækklipning (inklusiv bortskaffelse af affaldet), beskæring af træer og buske, græsslåning, hækklipning, træfældning, ordning af bede og andre småting i haverne. - Vi kan også stå for de udendørs malearbejder, og vores tømrerafdeling kan udskifte døre, vinduer og træterrasser mv., siger Henrik Kirkestrup. Sommerhusservice Der er mange praktiske gøremål som sommerhusejer, og det kan være svært at nå det hele selv. Samtidig er det umuligt selv at overvåge sommerhuset altid. Mejsegaarden udfører alle former for sommerhusservice og har i samarbejde med lokale samarbejdspartnere mulighed for blandt andet at tilbyde opsyn, vedligeholdelse, rengøring, malerarbejde, pool- og spa-service, brolægningsarbejder og diverse ”grønne” arbejder. Boligforeninger - Vi vedligeholder de grønne områder for boligforeninger; slår græs, klipper hæk, klipper kanter og foretager brolægningsarbejder. Vi kan håndtere alle opgaver - små som store.  - Jeg har selv været ejendomsinspektør i 10 år og ved, at det altid er sundt med et par ekstra øjne til at se på forholdene og få et nyt tilbud, siger Henrik Kirkestrup. Varmecentralerne skal passes og vedligeholdes. Mejsegaarden tilbyder månedlig gennemgang og rapportering fra varmecentralerne til bestyrelsen. - En fast aftale med Mejsegaarden kan eksempelvis indeholde: Græsslåning, beskæring af træer og buske, klipning af kanter, skråninger og hække, fejning, affalds-håndtering, bekæmpelse af mos og ukrudt på parkerings- og udearealer samt øvrige vicevært- og ejendomsservices. 

Henrik Kirkestrup, Mejsegaarden, kommer med en klar og tydelig opfordring til, at bruge de lokale virksomheder. “Hvorfor hente håndværkere ind fra København, Kalundborg eller Ballerup, når der findes lokale virksomheder, der kan det samme”.

Det er så vigtigt, vi alle husker, at handle lokalt

Annonce: Ikke kun hos den lokale købmand, men også når der er brug for en håndværker eller andre ydelser, lyder opfordringen fra Mejsegaarden.  

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

LEJRE: – Det gør mig ondt at se lokale bruge håndværkere fra f.eks. København, Kalundborg Ballerup osv. Det samme gælder, når man handler uden for sit område.  

– Min opfordring er: Støt op om det lokale. På samme måde som de lokale købmænd og håndværkere støtter op om eksempelvis idrætslivet og de unge mennesker, der dyrker sport, siger Henrik Kirkestrup fra Mejsegaarden, der selv har sponsorater inden for fodbold, ridesport og svømning. 

Mejsegaarden har haft base i Lejre Kommune i over et år nu, og varetager mange forskelligartede opgaver for firmaets kunder. 

– Jeg har lige ansat to medarbejdere, hvoraf den ene er i praktik fra Lejre jobcenter med henblik på senere ansættelse, fortæller han.

Hos private haveejere tilbyder Mejsegaarden blandt andet græsslåning, hækklipning (inklusiv bortskaffelse af affaldet), beskæring af træer og buske, græsslåning, hækklipning, træfældning, ordning af bede og andre småting i haverne. 

– Vi kan også stå for de udendørs malearbejder, og vores tømrerafdeling kan udskifte døre, vinduer og træterrasser mv., siger Henrik Kirkestrup. 

Sommerhusservice 
Der er mange praktiske gøremål som sommerhusejer, og det kan være svært at nå det hele selv. 

Samtidig er det umuligt selv at overvåge sommerhuset altid.  

Mejsegaarden udfører alle former for sommerhusservice og har i samarbejde med lokale samarbejdspartnere mulighed for blandt andet at tilbyde opsyn, vedligeholdelse, rengøring, malerarbejde, pool- og spa-service, brolægningsarbejder og diverse ”grønne” arbejder. 

Boligforeninger 
– Vi vedligeholder de grønne områder for boligforeninger; slår græs, klipper hæk, klipper kanter og foretager brolægningsarbejder. Vi kan håndtere alle opgaver – små som store.  

– Jeg har selv været ejendomsinspektør i 10 år og ved, at det altid er sundt med et par ekstra øjne til at se på forholdene og få et nyt tilbud, siger Henrik Kirkestrup. 

Varmecentralerne skal passes og vedligeholdes. Mejsegaarden tilbyder månedlig gennemgang og rapportering fra varmecentralerne til bestyrelsen. 

– En fast aftale med Mejsegaarden kan eksempelvis indeholde: Græsslåning, beskæring af træer og buske, klipning af kanter, skråninger og hække, fejning, affalds-håndtering, bekæmpelse af mos og ukrudt på parkerings- og udearealer samt øvrige vicevært- og ejendomsservices. Besøg Mejsegaardens website, lige HER.  


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig