Beierholm Roskilde/Lejreteamet består af, fra venstre: Michael Vejgaard Hansen, Carsten Johnsen, Randi Landergreen Andersen, Mette Elmann Johansen, Birgit Sode og Kenneth Brøndum

Roskilde/Lejreteamet består af, fra venstre: Michael Vejgaard Hansen, Carsten Johnsen, Randi Landergreen Andersen, Mette Elmann Johansen, Birgit Sode og Kenneth Brøndum

Beierholm: tillykke til Gazellerne 2023

Annonce: Vi lever i en både udfordrende og uforudsigelig verden. En tid med krig, kriser, pandemi, pres på forsyningskæder, stigende inflation og stigende renter – for blot at nævne noget af det, danske virksomheder har måtte navigere i de senere år.

LEJRE/ROSKILDE: Men midt i alle udfordringerne er der også muligheder. Lyspunkter, som vi skal huske at fremhæve. Netop det har vi fokus på, når vi, sammen med Lejre Kommune og Lejre Erhvervs-forum, traditionen tro skyder det nye år i gang med nytårskur, hvor vi hylder Lejres gazelle-virksomheder. Noget vi sætter en stor ære i. De danske vækstvirksomheder er nemlig vigtige for Danmark og for dansk erhvervsliv.

De viser vejen og driver Danmark frem i alle egne af landet – også i Lejre. De er forbillederne, der er brug for i udfordrende tider. Med innovation, arbejdspladser og udvikling – og med en fast tro på, at næsten alt kan lade sig gøre.

Den nye superkraft
Danske virksomheder befinder sig i disse år i et terræn, der kræver agilitet, og hvor det at være omstillingsparat er den nye superkraft i enhver forretningsstrategi. Det er også tilfældet for årets gazellevirksomheder. 

De er kommet af vidt forskellige veje, fra hver deres udgangspunkt og med hver deres formål. Men de har også nogle fællestræk, som har bragt dem ind i årets gazelleflok. De er først og fremmest dygtige, og har både mod og vilje. Men årets gazeller lader også til at have en særligt veludviklet evne til netop at se muligheder og være omstillingsparate. Det er værdifulde evner i en tid, hvor vi konstant skal forberede os på det uforudsigelige. 

Hos Beierholm er vi på landsplan sparringspartner for mere end 50.000 mindre og mellemstore danske virksomheder. I år er 255 af dem en del af gazelleflokken, der i alt tæller 2.781 virksomheder i 2023. 13 af dem med udgangspunkt i Lejre Kommune. Sidstnævnte ser vi frem til at fejre den 9. januar, når vi kickstarter 2024 med årets nytårskur.

Vi takker for de mange gode samarbejder, vi har haft i det forgangne år og ser frem til at fortsætte vores lokale engagement og rådgive Lejres mange dygtige og driftige virksomheder i 2024. 

Med ønsket om et godt nyt år
På vegne af Beierholm Roskilde, Partner og statsaut. revisor, Carsten Johnsen.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig