Ved årsskiftet flyttede Mejsegaarden sin hus- og haveservice og sin varmepumpe-montørvirksomhed til Lejre Kommune. 

Jeg er i gang med etablere et samarbejde med Jobcentret om at tage en borger i arbejdsprøvning. En person, der har brug for at komme ud på arbejdsmarkedet. Det har jeg haft nogle gange før igennem de seneste 10 år.

Det har været en god start, fortæller Henrik Kirkestrup

ANNONCE: Henrik Kirkestrup, Mejsegaarden, ser tilbage på det første år som virksomhedsejer i Lejre Kommune.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmusen.

LEJRE: Ved årsskiftet flyttede Mejsegaarden sin hus- og haveservice og sin varmepumpe-montørvirksomhed til Lejre Kommune. 

Og Henrik Kirkestrup er godt tilfreds med den modtagelse,  hans firma har fået. Der er blevet taget godt imod firmaet. Vi har mere end 10 års erfaring inden for ejendomsservice, og vi har fået en boligforening mere på vores liste over foreninger, der har brug for professionel hjælp en gang om ugen til pasning og vedligeholdelse a deres bygning og de grønne områder, fortæller Henrik Kirkestrup.

Mejsegaarden er også faste håndværkere hos Borrevejlecentret, Borrevejle Camping og hyt’otel.

Og alene inden for den sidste måned har vi fået fire privatkunder mere, hvor vi er blevet faste gartnere. Vi sørger for at slå græs, klippe hække, passe haver  med mere, fortæller Henrik Kirkestrup. Og hvis nogen har brug for et uforpligtende tilbud, så kan de bare ringe til mig, siger han.

Brug for flere hænder
I det kommende år får jeg brug for en eller to nye medarbejdere, og helst nogen der bor i Lejre Kommune. Jeg går meget op i det lokale, siger Henrik Kirkestrup.

Vi glæder os til at udvide firmaet, og jeg er på udkig efter én, der er en del af selve gartnerfaget. Gerne en kvinde – de kommer som regel med et andet perspektiv på tingene.

Jeg er i gang med etablere et samarbejde med Jobcentret om at tage en borger i arbejdsprøvning. En person, der har brug for at komme ud på arbejdsmarkedet. Det har jeg haft nogle gange før igennem de seneste 10 år.

Det kan godt være lidt tidskrævende. Men det er dejligt, når det lykkes, tilføjer Henrik Kirkestrup.

Black Friday
Hele novembe måned kører Mejsegaarden med et tilbud på montering af luft til luft-varmepumper. Og året ud er der 20 procent på alle Mejsegaardens ydelser til medlemmer af Ældre Sagen. Jeg har iøvrigt også selv meldt mig ind i Ældre Sagen. Og jeg har også tilmeldt min kone slutter Henrik Kirkestrup.

Kontaktinfo:
Mejsegaarden, Hornsherredvej 3, 4060 Kr. Såby. Tlf. 4753 0500 . www.mejsegaarden.dk.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig