Mejsegaarden udfører alle former for sommerhusservice og har i samarbejde med lokale samarbejdspartnere mulighed for blandt andet at tilbyde opsyn, tilsyn sommer og vinter, vedligeholdelse, rengøring, malerarbejde og diverse havearbejder.

En bred vifte af tilbud til både private og erhverv

Annonce. Det er ikke kun varmepumpeløsninger, der står på Mejsegaardens menukort. Her finder man også græsslåning, hækklipning, tømrerarbejde, ejendomsservice, vedligeholdelse af haver og grønne områder, sommerhusservice mv.  

LEJRE KOMMUNE: Hvis man vil spare penge på varmeregningen og stadig kunne holde varmen, så skal man vælge en varmepumpeløsning. Og hvis man har en, så er det nu, man skal bestille service af den, fortæller Henrik Kirkestrup fra Mejsegaarden.

 – Ejer man en varmepumpe med mere end et kilo kølemiddel, er man lovmæssigt forpligtet til at få et årligt eftersyn. Har man en mindre varmepumpe, er det dog stadig en god idé med et jævnligt eftersyn.  – Vi anbefaler altid, at man får sin varmepumpe tjekket jævnligt for at sikre, at alt er som det skal være. Det bidrager til en optimal varmepumpefunktion og en længere holdbarhed – og man slipper for dyre reparationer eller i værste tilfælde udskiftning af varmepumpen, forklarer Henrik Kirkestrup. 

Firmaet monterer primært luft til luft varmepumper og samarbejder med en blikkenslager, hvis kunden vælger en luft til vand varmepumpe.  – Vi tager fra kr. 2.900 eksklusive moms for fuld montering inklusiv op til fire meter tilslutning.  – De varmepumper, vi sælger, er primært af mærkerne Bosch og Panasonic. Årsagen til dette er, at jeg og mine ansatte er på kursus hos leverandøren hvert år.  – Vi kan naturligvis montere alle varmepumper, men har valgt at specialiserer os inden for de to mærker. – I september 2023 har vi igen tilbud på Bosch varmepumper og 25 procent  rabat på service og montering, fortæller Henrik Kirkestrup.

Hækklipning
Mejsegaarden klipper hække – uanset størrelse og type. – Vi har klippet mange hække og er ikke nye i branchen. Hvert år klipper vi mange kilometer hæk hos private, foreninger og erhverv på Sjælland, fortæller Henrik Kirkestrup.  – Vores gartnere er samvittighedsfulde og erfarne inden for alle typer af hækklipning, så vi er altid i stand til at løse den opgave, vi bliver stillet over for.

Prisen på hækklipning afhænger blandt andet af hæktypen; om det er en bøgehæk, en ligusterhæk eller en tjørnehæk. Dernæst har størrelsen på hækken indflydelse på prisen. Jo højere og bredere hækken er, jo mere skal der klippes og derfor vokser prisen med hækkens størrelse. – Er hækken for bred eller for høj, er det ikke en hækkeklipning, men derimod en beskæring af hæk, der er behov for. Det er et større indgreb end en almindelig hækkeklipning, siger Henrik Kirkestrup.

Sommerhusservice
Der er mange praktiske gøremål, hvis man også er sommerhusejer, og det kan godt være svært at nå det hele selv. – Samtidig er det umuligt selv at overvåge sommerhuset altid. Sommerhusservice og sommerhustilsyn er løsningen, siger Henrik Kirkestrup og fortsætter: – Mejsegaarden udfører alle former for sommerhusservice og har i samarbejde med lokale samarbejdspartnere mulighed for blandt andet at tilbyde opsyn, tilsyn sommer og vinter, vedligeholdelse, rengøring, malerarbejde og diverse havearbejder. Mejsegaarden træffes på tlf. 47 53 05 00 · www.mejsegaarden.dk


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig