Restaurant Fasaneriet, lokal restaurant midt i Sagnlandets skønne natur med Ledreborg Palace Golfklub som nærmeste nabo

De nye kompagnoner er gode til sammen at finde det syvende gear, fortæller Gitte Nordstrand.

Fasaneriet udvider ejerkredsen

Nu kan køkkenchef Johnnie Andreasen og restaurantchef Gitte Nordstrand også kalde sig for kompagnoner.
Tekst af Conny Probst. Foto: Klaus W. Rasmussen

LEJRE: – Vi har så travlt nu, at vi er nødt til at øge ejerkredsen. Gitte køber sig ind, og på sigt overtager hun det hele. Udadtil sker der ingen ændringer; vi kører videre med det samme personale, den samme mad, den samme stemning og den samme gode service, understreger Johnnie Andreasen, der inden for tre til fire år har planer om at trække sig ud af ejerkredsen.
Vi har fået mere og mere travlt, og jeg tror ikke, det er slut endnu. Det er en ”fest”, det her, Men det er bestemt heller ikke noget, vi kommer sovende til.
Gitte står med restauranten og gæsterne, jeg står med hele køkkenet. og Nickie Wilton Larsen er fortsat Fasaneriets bookingchef. Vi har behov for altid at stille med det stærkeste team, siger han.
Johnnie vil stadig være i huset, når jeg overtager. Jeg vil køre det videre i samme stil som nu. Det har været to år undervejs, og vi har bygget stenene op sammen, fortæller Gitte Nordstrand.

Det blev et hurtigt ja

– Jeg spurgte Johnnie for to år siden, fortæller Gitte, der har været på Fasaneriet i otte sæsoner, de to seneste som restaurantchef.
Sideløbende med jobbet på Fasaneriet har hun i en årrække avlet heste. Det er slut nu. – Jeg stopper på toppen. Ved VM i Herning fik jeg en sølvmedalje for mit avlsarbejde. Nu er jeg i gang med at sælge de sidste af mine heste. – Jeg har drømt om det her i mange år. Johnnie blev overrasket, da jeg foreslog, at jeg overtog om nogle år. Jeg bad ham tænke over det og vende det med familien. Der gik ikke engang 24 timer, så var han i aktion. – Gitte er min nye kompagnon. Jeg blev overrasket, da hun spurgte; jeg havde ikke set det komme.
– Jeg føler mig bare hjemme her. Vi er på bølgelængde med alle her på Fasaneriet, siger Gitte Nordstrand.

Positiv feedback

De nye kompagnoner er meget taknemmelige for den støtte, Fasaneriet får fra lokalbefolkningen og for opbakningen fra golfklubben.
Tillige med den positive feedback, udvidelsen af ejerkredsen er blevet mødt med.
Det gælder både bestyrelsen og gæsterne. Folk kender Gitte og holder af hende, siger Johnnie Andreasen.
Alle har taget rigtig godt imod det. Det bekræfter, at det er det rigtige sted, jeg har valgt. Jeg elsker at være her. Johnnie og jeg er enige om så mange ting, og så formår vi at finde det 7. gear; vi er begge to meget løsningsorienterede. Jeg kunne ikke have ønsket mig det anderledes, fortæller Gitte Nordstrand.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig