Bostedet Søholm er et tilbud, med boliger, aktiviteter og et stærkt fælleskab til voksne udviklingshæmmede borgere.

Festival på Søholm

Bostedet barsler med en årligt tilbagevendende venskabs- og musikfestival.

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

KIRKE SÅBY: Den selvejende institution Søholm har fået landzonetilladelse til en tilbagevendende venskabs-og musikfestival af én dags varighed på Nellikevej 48.

Tilladelsen er givet under forudsætning af, at der ikke etableres teltlejre o. lign til overnattende gæster i forbindelse med festivalen. 

Opstilling af boder, telte mv. kan ske to dage før selve arrangementet, og nedtagning af skal ske inden for tre dage efter, at festivalen er afsluttet.

Festivalen skal lukke ned senest klokken 21.00, og parkering skal ske på ejendommen. 

Oplevelser og venskaber
Formålet med arrangementet er at understøtte bostedets arbejde med at skabe et aktivt og socialt miljø, der udvikler selvværd, selvstændighed og kompetencer for en særlig gruppe af borgere,.

Arrangementet skal danne ramme for oplevelser, venskaber og nye relationer på tværs. Til gavn for institutions beboere, brugere, deres familier og dem, som deltager fra andre institutioner.

Der vil være madboder, et venskabstelt hvor gæster kan udveksle ideer og adresser for fremtidige møder, et dj-telt, et telt med forskellige musikere og et gøglertelt. 

Dørene åbner klokken 12. 

I år er festivalen planlagt afviklet den 14. juni. 

Det forventes, at der vil deltage cirka 300 mennesker til festivalen.

Fremadrettet vil festivalen ligge i juni, juli, august eller september alt efter, hvordan det lige passer med planlægningen.

Fakta om Søholm:
Bostedet Søholm er et tilbud, med boliger, aktiviteter og et stærkt fælleskab til voksne udviklingshæmmede borgere. Søholm startede i 1999, hvor en landbrugsejendom blev til et sted med trygge rammer midt i naturskønne omgivelser. Søholm har 27 ha jord og status som økologisk gård.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig