Det er vigtigt for vores kunder, at vi tilbyder frisktbagt brød, hver dag, siger Købmand Michael Ascanius fra Meny i Kirke Hyllinge.
Frisktbagt brød og kager til hverdag – men også til fest
Annonce: Brød og kager hos MENY i Kirke Hyllinge bliver på dagligt basis leveret fra Kagekrummen i Greve.
Del denne artikel
Tekst af Conny Probst.
KIRKE HYLLINGE: Hver morgen, inden MENY i Kirke Hyllinge åbner, triller der en vogn ind på parkeringspladsen med lækkerier fra Kagekrummen, fortæller købmand Michael Ascanius.
– Vi får friskt brød fra en rigtig bager hver dag. En dygtig bagermester, der har styr på sit bagland og ikke har hævet priserne. Han har rigtig godt bagværk til en ordentlig pris.
– Så vi har friskbagt brød til meget konkurrencedygtige priser. Især Kagekrummens surdejsprodukter er populære. Vi sælger også mange skærekager. For slet ikke at tale om romkuglerne, siger købmanden.
Kagekrummen producerer også brød og kager til fester og fødselsdage.
Skal folk have en kagemand/kone, eller har plejehjemmet brug for 200 rosinboller, så klarer han også det. Bare man bestiller et par dage i forvejen. Det samme gælder lagkager.
Brød og flutes
Kagekrummen klarer også specialbrød til omegnens forsamlingshuse, fortæller Michael Ascanius. – Der er alle former fra brød, også stenalderbrød og tre- og firekornsbrød. Vi sælger rigtig mange af hans hjemmelavede flutes og bruger dem også selv til vores tapasanretninger.
– Til nytår bager han både kransekagetårne og kransekage med nougat. Og når vi kommer ind i sæsonen, så er der også frisklavede jordbærtærter.
– Hans skærekager smager så godt. Jeg kan især godt lide den med citron, røber købmanden. Der også taler begejstret om de lækre thebirkes og de gammeldags chokoladeboller.
Noget tyder på, at købmanden ikke er den eneste, der er begejstret for bagværket. ”Stjernebager” kalder en anmelder Kagekrummen på tripadvisor – og fortsætter: Greves bedste bager godt gemt væk i Eriksmindecenteret. Altid friskbagt brød og kager af god kvalitet.