Mejsegaarden er meget mere end Hus og haveservice. Mejsegaarden er også varmepumpemontør – og ikke en helt almindelig en af slagen – Mejsegaarden er nemlig netop kåret til Årets Håndværker 2024 – i kategorien “Varmepumpefirma med ansatte”.

Hus -og havesæsonen er i fuld gang – og vi er netop kåret til “Årets Håndværker” – det gør mig så glad!

Annonce: Hos Mejsegaarden kan man godt mærke, at haveejerne har fået forårsfornemmelser.

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

LEJRE: – Helt frem til oktober bliver vores hus- og haveservice vores kerneområde, fortæller Henrik Kirkestrup.
– Der er også travlt i vores tømrerafdeling. Så vi har ansat en tømrer mere til at udskifte kundernes døre- og vinduer, opsætte raftehegn og plankeværk, lave terrasser og trapper og affalds-øer til de efterhånden mange beholdere i Lejre Kommune. Mejsegaarden har fået flere opgaver hos boligforeninger og har derfor også brug for en anlægsgartnermedhjælper. 

– I stedet for en pris på hækklipning, græsslåning osv., så tilbyder vi boligforeninger, at de kan disponere over en medarbejder en til to dage om ugen til en fast pris, siger Henrik Kirkestrup.

– Vi har også lige fået en opgave i et sommerhusområde, hvor vi skal slå græs på fællesområderne og en opgave med vicevært-service hos en boligforening i Holbæk. 

Ring i god tid
Mejsegaarden påtager sig at passe på de grønne områder, om det er for private, boligforeninger eller erhverv. 

– Der er travlt i vores hus- og haveserviceafdeling. Så vi beder kunderne om at ringe i god tid og få booket en dato, hvis de skal have klippet hæk. 

– Vi tilbyder græsslåning af både små græsplæner og store græsarealer for private, sommerhusområder, boligforeninger, grundejerforeninger, skoler, offentlige institutioner og erhverv. Græsslåning eller gødning, beskæring af træer og buske, klipning af kanter, skråninger og hække, fejning med maskine eller almindelig håndfejning og bekæmpelse af mos og ukrudt.

– Det, som vores kunder giver udtryk for, at de sætter pris på, er, at vi udfører et pænt stykke arbejde til rimelige priser og især det, at vi altid rydder op efter os. Vi har kun tilfredse kunder, hvilket jeg sætter stor pris på, fortæller Henrik Kirkestrup.

Mejsegaarden samarbejder med andre håndværkere, og kan derfor også godt tage malerarbejder, murerarbejder, blikkenslager- og el arbejder samt rengøringsopgaver ind.

– Så Mejsegaarden kan tilbyde hele pakken, siger han – se meget mere på www.mejsegaarden.dk.

Årets håndværker 2024
Kære kunder, leverandører og samarbejdspartner.

Den 25. april 2024 skulle årets håndværker kåres i Cirkusbygningen. Mere end 1000 fremmødte var til stede ved kåringen.

Alle håndværkere var blandt de bedste i forskellige kategorier, og resultaterne blev meddelt under et helt fantastisk arrangement.

Det er derfor med stor ydmyghed, taknemmelighed og ikke uden en vis stolthed, jeg på vegne af Mejsegaarden blev kåret som

”ÅRETES HÅNDVÆRKER 2024” i kategorien ” Varmepumpefirma med ansatte”.
Jeg vil derfor rette min dybeste tak til alle mine kunder, forretningsforbindelser og min familie, for den tillid de har vist mig ved at medvirke til kåringen. Det har været af afgørende betydning for Mejsegaarden, at kunderne har tilkendegivet sin tilfredshed på mediet: www.anmeld-haandvaerker.dk

En tak skal også lyde til alle mine medarbejdere, uden hvis hjælp Mejsegaarden ikke ville have vundet den fine titel.

Jeg vil som altid bestræbe mig på at skabe størst mulig værdi for alle eksisterende – og forhåbentlig fremtidige – kunder.

Endnu engang

Tak til jer alle


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig