Vinderen af årets Erhvervspris modtager et gavekort på 5.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens personale samt et gavekort på 3.000 kr. til kunst. Publikumsfavoritten modtager et gavekort på 2.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens ansatte. Se de foreløbige kandidater. Se mere på www.lejre.dk

Vinderen af årets Erhvervspris modtager et gavekort på 5.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens personale samt et gavekort på 3.000 kr. til kunst. Publikumsfavoritten modtager et gavekort på 2.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens ansatte. Se de foreløbige kandidater her.

Hvem skal have Lejre Kommunes Erhvervspris?

Nu efterlyser Udvalget for Erhverv, Klima & Lokal udvikling kandidater til Erhvervsprisen 2023. Som noget nyt i år kan du også være med til at pege på, hvilken af de nominerede virksomheder, du synes skal være årets publikumsfavorit. Fristen er den 15. august – så skynd dig!

LEJRE KOMMUNE: Frem til den 15. august 2023 kan du indstille en eller flere lokale virksomheder, som har gjort sig fortjent til at vinde årets Erhvervspris.
Blandt de brugere, som har indstillet kandidater til årets Erhvervspris, trækkes der lod om tre gavekurve med lokale produkter til en værdi af 300 kr.

Fra den 16. august til den 16. september 2023 kan du stemme på den af de indstillede kandidater, som du mener skal være årets publikumsfavorit. Publikumsfavoritten får også en præmie, som overrækkes til vinderen i uge 40.

Udvalget for Erhverv, Klima & Lokal udvikling beslutter, hvem af kandidaterne, der skal have årets erhvervspris, ved sit møde den 3. oktober. Vinderen offentliggøres ved Erhvervstræffet på Herslev Bryghus den 26. oktober. 

Vinderen af årets Erhvervspris modtager et gavekort på 5.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens personale samt et gavekort på 3.000 kr. til kunst.

Publikumsfavoritten modtager et gavekort på 2.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens ansatte.

For at komme i betragtning skal virksomheden være hjemmehørende i Lejre Kommune og opfylde et eller flere af nedenstående kriterier:

  • At virksomheden gennem de seneste år har skabt nye jobs i Lejre Kommune
  • At virksomheden er innovativ
  • At virksomheden er lokalt forankret
  • At virksomheden tilbyder grønne løsninger
  • At virksomheden arbejder med bæredygtighed i sit værdisæt
  • At virksomheden aktivt gør noget for at brande det lokale erhvervsliv
  • Læs mere på www.lejre.dk


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig