Øverst på trappen, ejendomsmægler Nicolai Karhoff, nedenfor erhvervsmægler Henrik Grossmann, som Køgeafdelingen kan trække på. Nederst tv. Mette Elkrog Wagner og Hanne Karhof.

Fra venstre, ejendomsmægler Hanne Karhof, Nicolai Karhof, erhvervsmægler Henrik Grossmann, som Køgeafdelingen kan trække på og ejendomsmæglerMette Elkrog Wagner

Karhof Bolig & Erhverv åbner franchise-afdeling i Køge

Annonce. Ejendomsmægler Mette Elkrog Wagner åbner sin egen selvstændige forretning i overensstemmelse med Karhof-parrets koncept og retningslinjer

Roskilde/Lejre/Køge:  – Roskilde og Køge har i bund og grund flere lighedspunkter. Byerne er begge ældre købstæder med en havn, og afstanden til København er nogenlunde den samme, forklarer Hanne Elkjær Karhof om grunden til, at hun sammen med sin ægtefælle har valgt at placere parrets første franchise-forretning i Køge. 

– Pr. 1. september er der både en Karhof Bolig og Erhverv i Roskilde og Køge. Det er der flere årsager til; nu kan vi dække et større område og hjælpe hinanden under ferier og lignende, siger Nicolai Elkjær Karhof.

Og det er ikke tilfældigt, at det er ejendomsmægler Mette Elkrog Wagner, der åbner en Karhof-filial i Køge. – Det var nemt for Hanne og mig; vi vidste jo, hvad vi gik ind til. Vi synes, at Mette er dødgod. Det er ikke hvem som helst, vi vil have ind. Vi har arbejdet sammen med hende i en kædemægler i Roskilde.  – Mette kan de ting, som vores koncept bygger på: At man selv skal stå for al sagsbehandling og salgsarbejde – fra vi får en bolig ind, til den bliver solgt, forklarer Hanne og Nicolai Karhof. – Jeg har arbejdet i faget i 11 år. Nu er jeg jo oprindelig fra Fyn, så jeg skulle lige tænke mig om, før jeg sagde ja. Ydermere var jeg gravid, da jeg fik henvendelsen for halvandet år siden, fortæller Mette Elkrog Wagner.

– Jeg er påvirket hjemmefra med to forældre, der er selvstændige. Jeg havde fået et par andre tilbud, men det skulle føles helt rigtigt – og det gør det her. Jeg vil gerne føre den røde tråd videre. 

Lokalt engagement
Udgangspunktet for begge afdelinger er, at man får en ejendomsmægler i tale, der arbejder hjemmefra og som bor og lever i lokalområdet, engagerer sig lokalt og har børn i institutioner i området. Kort sagt, har lokalkendskab. – Når vi er så trygge ved Mette, så er det på grund af det, hun står for: Hun er reel og gør sit arbejde ordentligt og grundigt og så på grund af den tilgang, hun har til mennesker, både købere og sælgere. Etik og moral er noget, man skal tage virkelig alvorligt, siger Hanne og Nicolai Karhof.

En vigtig del af konceptet hos Karhof Bolig og Erhverv er, at man har et indgående kendskab til lokalområdet og giver sig tid til at gå i dybden med tingene. – Jeg har børn i dagpleje og idrætsbørnehaven i Køge, og jeg har boet i Køge i fem år. Jeg var selv ked af, at vi ikke fik mere at vide om, hvad Køge kan, da vi flyttede hertil, fortæller Mette Elkrog Wagner.

– Køge er sindssyg god til at integrere dig i hele byen igen og igen. Her er torvedage, festuge og sommer-, efterårs- og julebilletter til børnene, hvor man samtidig lærer byen at kende. 

– Det, jeg er glad for ved det her koncept, er, at man har ”hands on” hele vejen. Her kan jeg gøre det hele selv og sidder inde med alle informationer.  – Jeg kan holde det, jeg lover og vende tilbage, når der er behov for det. Det er jo det, der står på første side i mæglerbogen, siger hun.

Karhof Bolig og Erhverv i Køge får adresse på Søndre Molevej 2 S, 1. sal, og Mette Elkrog Wagner har allerede fået fire ejendomme til salg i Køge om omegn.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig