Affaldsbeholder med sne

Sådan ser der ud på mange adresser i Lejre Kommune – så hvis skraldemændene skal have en chance for at tømme beholderne, skal der ryddes sne omkring beholderne -og dem der er frosset fast skal selvfølgelig løsnes.

LEJRE KOMMUNE: så er der nyt om tømning af affaldsbeholderne.

Lejre Kommune skriver på et Facebookopslag, at der er nyt i forhold til den manglende tømning af affaldsbeholderene og kommer samtidig med et par venlige opfordring.

LEJRE: Ingen i Lejre kan være i tvivl om, at snefaldet der ramte Danmark for et par dage siden, også valgte at sende betydelige mængder sne ud over hele Lejre Kommune. Det betyder lige nu, at blandt andet skraldemændene, der skal tømme vores affaldsbeholdere, arbejder under meget svære forhold. Flere beholdere er på det nærmeste sneet inde og andre er frosset fast og nogle “toppet” med betydelige mængder sne.

Men forholdene forbedres, som dagene går. Derfor skriver Lejre Kommune på deres Facebook, at skraldebilerne nu er i gang med deres torsdags- og fredagsture. De er dog stadig udfordret med masser af sne og is på veje og fortove og oplever samtidig, at flere beholdere simpelthen er frosset fast og derfor ikke kan tømmes eller kun tømmes delvist. Skraldemændene lover, at alle ture bliver kørt, men gør det samtidig klart, at de godt kan komme sent.

Derfor opfordrer Kommunen til at man får fjernet sneen. Det er nok også en rigtig god ide, at få løsnet beholderne, hvis de er frosset fast og selvfølgelig også sørge for, at der ikke ligger sne på låget, som i øvrigt også kan være frosset fast.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig