Lejre Landsbyer er en borgerdrevet netværksforening om bæredygtighed og det gode liv i Lejre kommune. Her foto fra en tidligere debat i 2023.

Lejre Landsbyer inviterer til samtale om at gå i Vores landskab

Kom med til en levende samtale om glæden ved det åbne land, når Lejre Landsbyer inviterer til årsmøde den 23. april kl. 19.00 i Hvalsø Kulturhus.
 

Del denne artikel

LEJRE: Flere og flere ønsker at vandre, at se landskabet og nyde det frie udsyn – gerne lige i nærheden af hvor vi bor. Men må vi gå i hegn og skel? Hvad er god sti-stil? Hvordan kan vi forbedre adgangen til det åbne land i Lejre Kommune, så både gående, lodsejere, dyr og myndigheder kan glæde sig over aktiviteten i det åbne land, på sti og langs skel? Hvor meget må vi sanke og plukke, og hvor er det egentlig bedst, at vi slet ikke tramper rundt? Kom til Q&A om at træde de vilde stier. En aften hvor alle i panelet deler det, de ved om lovgivning, ønsker og svære stunder på vores stier.

Alle borgere i Lejre er meget velkommen til at bidrage med viden, ønsker og spørgsmål – Arrangementet er gratis og åbent for alle. Der bliver tid til at snakke sammen og tænke på, hvordan vi får gode muligheder for frisk luft og lokalt udsyn i vores kommune. For at sætte samtalen i gang har Lejre Landsbyer sammensat et panel bestående af: – August Søndergård, projektkoordinator Øm Klostergaard, som er i gang med at etablere et stisamarbejde og Spor i Landskabet – Michael C. Kring fra Gevningehalvøens Stisystem, som har været med til at skabe en fremkommelig sti ved Gevninge og Anders Bülow, direktør i Nationalparken Skjoldungernes Land.


Lejre Landsbyer er en borgerdrevet netværksforening om bæredygtighed og det gode liv i Lejre kommune. Vi samler og deler viden om borgerdrevne initiativer, så det bliver lettere at finde og lære af hinanden.

Læs mere på www.lejrelandsbyer.dk

 

 


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig