Besøg vores Facebookside og skriv dit forslag der. Og husk, du skal følge os, for at deltage i lodtrækningen og en lækker brunch for to på Fasaneriet – klik på den blå knap i bunden af artiklen, så sendes du videre til vores Facebookside:-).

LejreMagasinet vil gerne spørge dig om noget!

Og spørgsmålet er helt enkelt. Hvem kunne du tænke dig, at se på forsiden – og læse meget mere om inde i LejreMagasinet?

Tekst af Conny Probst.

LEJRE: Ingen – eller intet sted – er perfekt. Heller ikke i den kommune, vi har valgt at bosætte os i. Men når vi vælger at bo i Lejre Kommune, er det jo fordi at fordelene langt overgår det modsatte og at Lejre jo på den ene eller anden måde gør – eller har gjort noget rigtigt. 

Alle os, som bor eller arbejder i Lejre, har en historie. Uanset om vi er tilflyttere eller om vi er første, anden eller måske tredje generation bosiddende i Lejre. Og det er lige præcis den historie, vi på LejreMagasinet er helt vilde med at fortælle.

Spændende mennesker
Siden den første udgivelse i december 2022 har vi hver måned bragt en historie om en eller flere personer, der bor i Lejre eller som har en særlig tilknytning til kommunen. Og som hver især har deres egen grund til at være havnet i Lejre – og har valgt at blive her. 

Artikelserien har vi kaldt MitLejre. Vi har talt med den lokale præst, den politiske top, den lokale borger, der brænder for frivilligheden og kulturen, og greven og grevinden. I denne udgave af LejreMagasinet kan du læse om Nationalparkchef Anders Bülow. I Lejre findes der masser af spændende mennesker – alle har de en spændende historie at fortælle – en historie vi gerne vil dele med dig.

Hvem vil du gerne se på forsiden?
LejreMagasinet har selv fundet frem til de første ti personer, som har prydet vores forsider samtidig med, at deres historier er blevet fortalt inde i Magasinet. 

Vi har stadig mange spændende mennesker i kikkerten, som vi rigtig gerne vil mere om. Men nu spørger vi dig, der bor i Lejre og læser Lejre Magasinet: Hvem vil DU gerne se på forsiden og læse meget mere om inde i Magasinet?

Lad os høre dit forslag
Vi vil rigtig gerne høre dit forslag til, hvem du ønsker, vi skal skrive om i en kommende udgave af LejreMagasinet. 

Tjek ind på vores Facebook-profil, klik på ”følg LejreMagasinet” og find opslaget ”Er du vild med Lejre”. 

Her skal du kommentarfeltet skrive dit forslag om, hvem du gerne vil læse mere om i LejreMagasinet  – gerne ledsaget af en kort motivering. 

Blandt alle indkomne forslag fra vores følgere trækker vi lod om 3 x brunch for to på Restaurant Fasaneriet. 

Vinderen offentliggøres på vores Facebookside og husk at give os et like – så mister du heller ikke en spændende lokal nyhed.

Vi glæder os til at høre dit forslag.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig