Beierholm Roskilde/Lejreteamet består af, fra venstre: Michael Vejgaard Hansen, Carsten Johnsen, Randi Landergreen Andersen, Mette Elmann Johansen, Birgit Sode og Kenneth Brøndum

Roskilde/Lejreteamet består af, fra venstre: Michael Vejgaard Hansen, Carsten Johnsen, Randi Landergreen Andersen, Mette Elmann Johansen, Birgit Sode og Kenneth Brøndum

Lokal revisor og sparringspartner med base i Roskilde

ANNONCE
Beierholm har i flere år engageret sig lokalt i Lejres erhvervsliv, og er bl.a. revisor for Lejre Erhvervsforum. 

Beierholm er landsdækkende og Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre- og mellemstore virksomheder. Men Beierholm er også lokal og lige i nærheden.

Et af Beierholms 37 lokalkontorer er placeret i Roskilde og herfra servicerer Beierholm alt fra den nye iværksætter til den store etablerede virksomhed, med base i Roskilde, Lejre og øvrige dele af Sjælland.

Lokal rådgivning i øjenhøjde
”Vi er vores kunders betroede sparringspartner. Vi hjælper med at skabe udvikling, forenkling og overblik. Det kræver, vi er tæt på vores kunder og deres forretning. Derfor insisterer vi på at være nærværende og tilgængelige. Det giver os en unik markedsposition, hvor en stærk relation skaber loyale kundeforhold. Her opstår ofte magien i forhold at forstå hinanden og udvikle forretningen bedst muligt”, forklarer Carsten Johnsen, partner og statsaut. revisor hos Beierholm i Roskilde, som også er tæt på erhvervslivet i Lejre og i flere år sammen med Lejre kommune bl.a. har stået for at hædre Lejres lokale Gazeller ved den årlige nytårskur. 

”Vi har i flere år engageret os lokalt i Lejres erhvervsliv, og er bl.a. revisor for Lejre Erhvervsforum, hvor vi aktivt deltager. Vi har et godt samarbejde med Lejre kommune, og tager gerne imod iværksættere, som kommunen henviser til vores iværksætterprogram, der bl.a. indeholder to timers gratis iværksætterrådgivning.

Flere rådgivningsspecialister
Selvom den lokale forankring har høj prioritet, så gør den det ikke alene. Verden bliver mere og mere kompleks og sætter flere krav til landets virksomheder. Det øger behovet for flere specialiserede kompetencer.

”Vi tilbyder naturligvis høj faglighed, hvad angår vores kerneydelser regnskab og revision, men i de seneste år har vi inden for en række andre rådgivningsområder også etableret stærke teams af specialister”, fortæller Carsten Johnsen, der kan tilbyde rådgivning inden for en voksende liste af specialistområder.

Bedst til mennesker
Den stærke faglighed hos Beierholms rådgivere og revisorer flankeres af et vigtigt fokus på at skabe rammerne for den stærke relation.

”En central del af vores vision er, at vi vil være bedst til mennesker. Det er vores udgangspunkt i vores tilgang til såvel kunder som medarbejdere. Det gælder, når vi udvikler ydelser og rådgiver kunder, og det gælder, når vi rekrutterer og kompetenceudvikler vores medarbejdere, fortæller Carsten Johnsen og understreger, at det er nøglen til at lykkes både lokalt og på landsplan.

”Det udmønter sig både i høj medarbejdertrivsel og stor kundetilfreds, som er hele grundlaget for, at vi kan fortsætte med at være en stærk lokal revisor og sparringspartner for virksomhederne i Roskilde, Lejre og det øvrige Sjælland”.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig