Fra prisoverrækkelsen i Cirkusbygningen. Fra v. Troels Stenholm, BDO, danser Camilla Dalsgaard, Jørgen Jensen,  Mejsegaarden samt Malene Kirkestrup (med blomster) og indehaver Henrik Kirkestrup med statuetten.

Mejsegaarden fra Kr. Hyllinge vinder flot pris

Mejsegaarden vinder i kategorien varmepumpefirmaer med ansatte. 

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst.

LEJRE/Kr. Hyllinge: Torsdag aften var Henrik Kirkestrup, hans kone Malene Lilleris Kirkestrup og hans medarbejder Jørgen Jensen en tur i Cirkusbygningen, fordi Mejsegaarden var nomineret til ”Årets Håndværker”. 

På forhånd havde Henrik Kirkestrup ikke sat næsen op efter at løbe afsted med prisen. Men han var glad og stolt over den anerkendelse, en finaleplads giver.

Finalistplaceringen er baseret på de kundeanmeldelser, der gennem året er afgivet på www.anmeld-haandvaerker.dk.Og det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier

Det er 13. gang, det årlige awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER® fandt sted. 

Og Mejsegaarden vandt kategorien på baggrund af en elite-smiley og lutter positive anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk.

På scenen fik Henrik Kirkestrup, hans kone og en af hans ansatte overrakt blomster og en bronze smiley statuette ”Smiley Håndværk – Din Garanti” som følger med  – udover æren.

– Stor tak til mine ansatte, mine kunder og ikke mindst min familie, sagde Henrik Kirkestrup, da han fik overrakt prisen.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig