Mejsegaarden sponserer blandt andet holdets kamptøj.

Mejsegaarden står bag en stærk opgradering til Såbys U17-hold

ANNONCE: Mejsegaarden støtter et nyt og spændende projekt – og er sponser på alt fra drikkedunke til spillersæt til Såbys U17 hold.

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

Kirke Såby: Mejsegaarden, der ejes af Henrik Kirkestrup, vil gerne bakke op om det lokale og har derfor besluttet at støtte Såby Fodbold’s U17 hold. Han gør det ved at sponsere holdet med komplet tøj. 

– Det betyder, at holdet – der består af ikke mindre end 26 glade U17-spillere – nu har fået ny “garderobe” som indeholder et komplet spillersæt, træningstøj og ”paradesæt” til før og efter kampene, overtrækstøj og drikkedunke med navn på, fortæller Bo Jeppesen, der er sponsoransvarlig i Såby Fodbold og fortsætter:

– Det er en super god historie med det her hold. Man plejer jo at sige, at når ungdomsspillerne bliver mellem 16 og 18 år, så er der andre ting, der trækker – og så de kvitter sporten. 

Det er ikke tilfældet med vores U17-drengehold. Der er ingen tvivl om, at med Mejsegaardens flotte støtte og sponsorat til holdet og klubben samt den store opbakning fra spillernes forældre og klubben, er det et stort incitament for drengene at spille fodbold, siger Bo Jeppesen.

Guldsponsor
Mejsegaardens sponsorat og støtte er et incitament til at fastholde ungdommen i en aktiv livsstil og i et kammeratskab, siger Henrik Kirkestrup. 

– At Henrik har valgt at støtte lokalsporten ved at blive guldsponsor og specifikt at støtte holdet med flere sæt spillertøj, drikkedunke m.m. er helt sikkert med til at fastholde de unge, siger Bo Jeppesen.

Drengene har nu også fået en vaskeordning af klubben, og det betyder, at de altid møder op til rent tøj.  

Herudover har klubben ansat en elitesport træner primært til U17-holdet. Han træner dem to gange om ugen. 

Erhvervsklub
Såby Fodbold har en erhvervsklub, som klubbens sponsorer er en del af. 

– Vi laver en til to årlige arrangementer i form af foredrag, brunch arrangementer, julefrokoster, virksomhedsbesøg, og vi har flere muligheder.

– Vi er dybt taknemmelige for alle vores sponsorer, som hjælper og støtter os. Uden dem var fundamentet for en fodboldklub spinkelt. Derfor skal de bestemt også mærke, at vi anerkender dem. De også får noget tilbage, og at vi nyder oplevelserne sammen med sponsorerne, siger Bo Jeppesen

Flere sponsorater
Henrik Kirkestrup, som har sin virksomhed i Lejre Kommune med blandt andet varmepumper, hus & haveservice, ejendomsservice, viceværtsservice m.m.  sponserer udover Såby Fodbold også KHIF Fodbold, Ældre Sagen i Lejre Kommune, Sæby-Gershøj Svømmebad, Skibby Ride- og Voltigeklub med et eller flere sponsorater. 

For Henrik Kirkestrup er det vigtigt, at borgere og ikke mindst virksomhederne støtter op om det lokale. 

– De steder, hvor erhvervslivet og borgerne ikke støtter op om det lokale, ser vi desværre, at mange gode forretninger og initiativer må dreje nøglen. Derfor er min klare opfordring til både borgere og erhvervsliv, at støtte op om de gode initiativer, de vigtige idrætsforeninger og de ildsjæle, der er med til at tegne vores lokalsamfund, slutter Henrik Kirkestrup.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig