Det giver bare en rigtig stor tilfredsstillelse, at hjælpe dem videre, siger købmand Michael Ascanius.

I det nye år har Michael Ascanius planer om at give butikken et facelift og hæve det generelle udseende i hele butikken. 

Michael Ascanius: Dejligt og vigtigt, kunderne handler lokalt

Annonce: Købmand Michael Ascanius ser tilbage på 2023 og løfter sløret for nogle af de planer, han har for 2024

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

KIRKE HYLLINGE: Hos MENY Kirke Hyllinge holder man kun lukket en eneste dag om året: 1. januar. 

Både 1. og 2. juledag kunne man komme ind gennem dørene, blandt andet for at hente de julefrokostmenuer, man havde bestilt. – Vi er glade for, at så mange handler lokalt. Derfor har vi også valgt at holde åbent 364 ud af årets 365 dage, siger købmand Michael Ascanius.

Han kan se tilbage på et år, hvor butikken blandt har fået nye frostskabe og hvor grøntafdelingen har fået køl, så grøntsagerne kan holde sig friske i længere tid. – I 2023 indledte vi tillige et samarbejde med Kagekrummen, så vi kan sælge lækkert brød og ditto kager til virkelig fornuftige priser

– Og her sidst på året kom der også et samarbejde i stand med Maria A & co. om blomster og planter. Det forventer vi os meget af, siger købmanden.

2024
I det nye år har købmanden planer om at give butikken et facelift. – Det gælder både slagter- og delikatesseafdelingen og det generelle udseende i hele butikken, siger Michael Ascanius. Købmanden har også en drøm om at få overdækket et område uden for butikken. – Vi skal have et nyt, lækkert og udvidet indgangsparti i det nye år, fortæller han. 

Og så ønsker han ellers alle kunder et godt nytår og takker for opbakningen i 2023.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig