Om vinteren har Mejsegaarden mange forskellige arbejder inden døre. Men så længe, frosten ikke er gået i jorden, arbejdes der stadig i haverne.

På trods af årstiden, arbejder vi stadig ude, fortæller Henrik Kirkestrup, der samtidig henviser til Mejsegaardens Facebookside, hvor man altid kan se de projekter, der er i gang.

Mejsegaarden arbejder både ude og inde

Annonce: Om vinteren har Mejsegaarden mange forskellige arbejder inden døre. Men så længe, frosten ikke er gået i jorden, arbejdes der stadig i haverne.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

LEJRE: Det blev Majbrit Due fra Ejby, der vandt Mejsegaardens facebook-konkurrence; et gavekort til to timers arbejde. Da præmien blev overrakt af Henrik Kirkestrup, havde han taget Mathilde, Frida og Josefine – tre spillere på KHIF’s U10/11-fodboldhold – med. Pigerne var iklædt det spillertøj, som Mejsegaarden har sponsoreret. 

Gavekortet kan Majbrit Due vælge at bruge nu til eksempelvis havearbejde, rensning af tagrender, til to timers indendørs arbejde eller til servicering af varmepumpen – hvis hun har en sådan. 

Om vinteren foregår en del af Mejsegaardens opgaver indendørs, fortæller Henrik Kirkestrup.

– Pt. står vi for renoveringen af et hus i Hvalsø. Der skal rives køkken ned, slibes gulve, males lofter, paneler, vægge og skabslåger. Vi er også i gang med at totalrenovere hytter i Borrevejlecenteret.

Der er også en del ordrer på trykimprægnerede skjulere til de efterhånden mange affaldsbeholdere, som boligejerne har stående på deres grund. 

– Man kan altid se de opgaver, vi er i gang med, på Mejsegaardens facebookside, fortæller Henrik Kirkestrup.

Forårsklargøring
Så længe frosten ikke har fået tag i jorden, fortsætter Mejsegaarden også de udendørs arbejder.

– Vi klargør bedene til foråret, nedlægger bede og putter dug og skærver på i stedet, renser tagrender og graver buske og træer op, som ikke skal være i haven længere.

– Herudover servicerer, udskifter og opsætter vi varmepumper. Vi har rigeligt at lave, selv om det er vinter, siger Henrik Kirkestrup.

Mejsegaardens julegaveønske er flere andels- og boligforeninger på kundelisten.

– Foreninger, som vil have os til at passe og vedligeholde bygninger og de grønne områder. Vi har mere end 10 års erfaring inden for ejendomsservice og varetager mange forskelligartede opgaver for både virksomheder og privatpersoner, siger Henrik Kirkestrup  


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig