Lasse Jørgensen er ny medarbejder hos Mejsegaarden og skal blandt andet fungere som vicevært til efteråret. 

Mød Mejsegaardens nye medarbejder, Lasse

Annonce: Når man kommer fra et stillesiddende, indendørs job og bliver ansat som altmuligmand hos Mejsegaarden, så har man ingen problemer med at falde i søvn om aftenen. 

Del denne artikel

LEJRE: – Det er en helt ny branche. Men da jeg så annoncen fra Mejsegaarden, så tænkte jeg, at det lige var noget, jeg kunne tænke mig. Men jeg kunne jo ikke fremvise nogle papirer fra tilsvarende virksomheder, fortæller Lasse Stefan Jørgensen, der bor i Holbæk. 

Han har i mange år arbejdet som procesoperatør og er nyansat altmuligmand i Mejsegaardens grønne afdeling og assisterer i tømrerafdelingen.

– Jeg har fået en lille firmabil. Jeg har klippet hække og fjernet mos i græsplæner og har allerede været ude at hjælpe med at opføre terrasser. 

– Jeg er ude i den friske luft hele dagen og er godt træt, når det bliver aften, siger Lasse Jørgensen med et smil på læben.

– Jeg havde en god mavefornemmelse, da jeg talte med Lasse. Jeg kunne fornemme, at han kunne udføre de opgaver, jeg satte ham til. Det er det, jeg giver plads til, fortæller indehaver Henrik Kirkestrup, der nu er oppe på ni ansatte på hel- og deltid.

– Hos Mejsegaarden er der ikke en dag, der er ens. Jeg kan godt lide at rode med havearbejde, og at der også er noget tømrerarbejde, siger Lasse Jørgensen.

App-styring
De ansatte i Mejsegaarden har en app på deres telefon, så de kan se deres arbejdsopgaver og mødetider minimum 14 dage frem, fortæller Henrik Kirkestrup. 

– De ansatte dokumenterer deres arbejde og lægger før- og efterfotos op, så jeg kan følge med i, om arbejdet er gjort ordentligt.

– Jeg bruger både app’en til at pakke bilen med de rigtige værktøjer, når vi skal ud til kunderne og til at holde styr på mine arbejdstimer, forklarer Lasse Jørgensen. 

Boligforeninger
– Planen er, at Lasse skal være vicevært til efteråret. Han er i en oplæringsperiode, så han er klar til at tage et ansvar, siger Henrik Kirkestrup.

Lasse Jørgensen er allerede ved at få hård hud på hænderne og de skal skures ekstra godt, for han er ikke så god til at bruge handsker, når han er i nærkontakt med jord.

– Vi har travlt; der er højsæson i haven. Vi har fået seks boligforeninger – i Lejre, Roskilde, Holbæk, Ballerup og Værløse -og søger gerne flere. Så er der også arbejde til de ansatte om vinteren, siger Henrik Kirkestrup.

Varmepumper med rabat
– I juni 2024 kører vi med 15 procent rabat på alle bestillinger via vores varmepumpe afdeling. 

– Det gælder på alt service og monteringer i forbindelse med luft/luft varmepumper. Og glem nu ikke, at selvom det hedder en varmepumpe, og den selvfølgelig kan opvarme boligen, så kan den faktisk også køle boligen ned – og hvem har ikke brug for det i sommerperioden?

– Opgaven skal ikke nødvendigvis laves i løbet af juni. Så længe, man har bestilt i juni måned, så vil man få 15 procent rabat resten af året , slutter indehaver af Mejsegaarden, Henrik Kirkestrup.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig