Ledreborg Gods er hver år samlingspunkt for et væld af forskellige events og smukt ser det ud - uanset hvorfra du ser på godset og de smukke omgivelser.

Ledreborg Gods er hver år samlingspunkt for et væld af forskellige events og smukt ser det ud – uanset hvorfra du ser på godset og de smukke omgivelser.

Nyt eventfokus på Ledreborg Gods

Ledreborg Gods og Mikkel Jerger fra Restaurant Herthadalen har indgået samarbejde omkring ejendelen på godset.

LEJRE: Ledreborg drives traditionelt med land- og skovbrug, men godset har i mange år sideløbende dannet rammerne for hhv. små og store arrangementer gennem mange år – blandt de mere velkendte er de årlige Livsstilsdage og Slotskoncerter – og blandt de mindre kendte, er muligheden for at afholde private events (Bryllupper, fødselsdage etc.) samt firmaevents (konferencer, dagsmøder, sommerfester, julefrokoster etc.)

Godsets historiske atmosfære kombineret med de unikke omgivelser skaber et perfekt samspil for at kunne skabe unikke events, og netop det potentiale er godsejerne sammen med ny partner; Mikkel Jerger, ved at puste fornyet liv i. Ved årsskiftet blev det officielt, at Mikkel & hans team fra Herthadalen skulle overtage eventafdelingen på Ledreborg, og de har nu haft det første halve år til at lande i den nye opgave.

Super stolt
”Jeg er superstolt af nu at kunne fortælle, vi har overtaget Eventafdelingen på Ledreborg. Vi har tidligere været i dialog om det grundet min anciennitet på Herthadalen, men tiden har ikke været den rette. Det er en stor arv at løfte, og det skal gøres med umanerlig stor respekt for det historiske monument, som Ledreborg Gods udgør siger Mikkel Jerger”

”Nu er tiden endelig blevet den rigtige til at løfte den slags opgaver, og vi har så småt været i gang på Ledreborg i knap 8 måneder nu. Vi arbejder med nye koncepter og snakker nye muligheder og drømme i fællesskab med Jock og Silvia fra Ledreborg Gods og glæder os til i fællesskab, at tage det hele til et nyt niveau.”

Firma-familie julemarked
Mikkel Jerger fortæller videre, de på nuværende tidspunkt arbejder på et julekoncept, som de kalder ”Firma & Familie julemarked”. Tænkt som en pendant til den klassiske julefrokost –  i stedet for ”kun” at invitere det interne personale til en aftenfest, inviteres i stedet de ansatte med familier og børn (Alternativt kunder/partnere/leverandører) til en hyggelig dag på Ledreborg.

”Vi sætter rammerne for et privat julemarked, med en masse udendørs aktiviteter – bl.a. hestevognskørsel, julekor, ponyridning, halmballe hop, skattejagt mv.

Der vil være madboder, brændte mandler og lune drikkevare i løbet af dagen, og den smukke slotslade bliver lavet om til et stort kreativt univers med mange spændende juleværksteder.

Dagen slutter af med at ”årets julegave” i form af et juletræ fra Ledreborgs skove, bliver uddelt til de inviterede.”

Hele året rundt holder Ledreborg åben for afholdelse af events; Til alt fra private fester & bryllupper til store firmaevents & firmajulemarkeder.

Følg Lejre Magasinet www.mitlejre.dk på Facebook – så får du altid de seneste nyheder først og altid gratis. Klik her, for at besøge vores Facebookprofil

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig