www.mitlejre.dk er meget mere end en digital udgave af LejreMagasinet. På sitet kan læseren f.eks. søge på alt fra steder til navne på både personer og virksomheder til lokale bynavne.

www.mitlejre.dk er meget mere end en digital udgave af LejreMagasinet. På sitet kan læseren f.eks. søge på alt fra steder til navne på både personer og virksomheder til lokale bynavne.

Overvældende modtagelse af LejreMagasinets digitale modstykke

LejreMagasinets nye flotte og omfangsrige hjemmeside www.mitlejre.dk er kommet vældig godt fra start og har haft flere tusinde besøgende, allerede. 

Tekst af Conny Probst.

LEJRE: LejreMagasinet omdeles til alle husstande i Lejre Kommune og holder stærkt fokus på Lejre. LejreMagasinet er hurtigt blevet et værdsat nyt lokalt medie. Men et fysisk magasin gør det naturligvis ikke alene. Derfor gik vi pr. 1. august i luften med LejreMagasinets digitale sidestykke; www.mitlejre.dk. 

Der er ikke blot en digital udgave af LejreMagasinet, men i høj grad også et lokalt nyhedsmedie, hvor de vigtigste lokale nyheder løbende opdateres – og den digitale udgave af magasinet og alt indhold er selvfølgelig gratis. 

Mitlejre.dk indeholder også historiske artikler og gode links. Hjemmesiden har fået en forrygende start med mere end 4.000 unikke besøg, hvor vi kan se, at der er stor interesse for både nyhedsartiklerne, portrætterne og de historiske artikler. Vi ved meget og får fortalt meget – men vi kan ikke vide alt. Derfor er du meget velkommen til at “tippe” os, hvis du ved, der måske ligger en god lokal historie, der bare venter på at bliver skrevet. Måske er der noget du savner at læse om i LejreMagasinet eller en person, du gerne vil høre mere om – uanset hvad, så er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores kontaktoplysninger finde du her på sitet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis man følger os på Facebook – på LejreMagasinet Mit Lejre – så man kan få et vink, når der kommer nyheder på hjemmesiden. Klik på linket i bunden af artiklen – og vælg “fælg”:-)

Mitlejre.dk indeholder allerede nu mere end 235 unikke lokale historier og portrætter. Og der kommer hele tiden flere til – stort set dagligt.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig