Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at PostNord Danmark Rundt kører igennem Lejre Kommune på fredag - men det er alligevel værd at nævne, igen, at det kan betyder ulempe på en del vejstrækninger.

Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at PostNord Danmark Rundt kører gennem Lejre Kommune på fredag – men det er alligevel værd at nævne, igen, at det kan betyder ulempe på en del vejstrækninger.

PostNord Danmark Rundt kører gennem Lejre Kommune på fredag

Nu på fredag, den 18. august, kører det store danske cykelløb PostNord Danmark Rundt gennem den nordlige del af kommunen. Af samme grund lukkes vejene kortvarigt, mens cykelrytterne kører igennem.

LEJRE: Løbets fjerde etape har start i Kalundborg og kører ind i Lejre Kommune via Munkholmbroen. Her forventes rytterne at være cirka kl. 15:30.

Feltet drejer til venstre og kører nordpå ad Elverdamsvej forbi Ejby og tager så en tur ind gennem Kirkevej og Bygaden i Kirke Hyllinge cirka kl. 14:40.

De krydser Elverdamsvej og fortsætter ad Grimshøjvej og Trehøjevej op til Egholm, som de passerer cirka 15:50. Så videre ad Trehøjevej, og ad Nakkedamsvej kører de ind i Frederikssund Kommune.

I alt får rytterne altså lige godt 20 minutter gennem Vores Sted, Lejre Kommune.

Rullende vejlukningen
Som vanligt bliver der “rullende vejlukninger”: Politi og de såkaldte marshalls på motorcykler kører frem og spærrer veje; rytterne og kortegen kører igennem, og vejene åbnes igen.

Se mange flere detaljer omkring PostNord Danmark Rundt – KLIK HER


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig