Michael Ralf Larsen: “I ønsket om at fortsætte mit virke som spidskandidat for SF i Lejre Kommune ved Kommunalvalget i 2025, ser jeg frem til at præsentere mine politiske visioner og idéer.

SF præsenterer deres spidskandidat til Kommunalvalg 2025

Med opbakning fra bestyrelsen og partiets medlemmer, præsenterer SF-Lejre nu deres spidskandidat til det kommende Kommunalvalg 2025. Spidskandidaten bliver Michael Ralf Larsen, partiet beskriver som erfaren og engageret.

Del denne artikel

Mikael Ralf Larsen har været en central figur for SF i kommunalbestyrelsen i Lejre siden 2016, hvor han har fungeret som både spidskandidat og gruppeformand. Med en resultatorienteret tilgang til politik har Mikael været med til at sikre gennemførelsen af flere af vores politiske mål i kommunen, uanset om vi har været en del af et flertal eller har siddet i opposition.


“I ønsket om at fortsætte mit virke som spidskandidat for SF i Lejre Kommune ved Kommunalvalget i 2025, ser jeg frem til at præsentere mine politiske visioner og idéer. Mit mål er at realisere flere progressive beslutninger i samarbejde med det stærke politiske hold i SF Lejre, til gavn for vores borgere,” siger Mikael Ralf Larsen.
Mikael er særlig optaget af arbejdet med ambitiøse klimaplaner for at reducere CO2-udledningen i kommunen og fremme grøn energi i et samspil mellem lodsejere og lokalbefolkningen. Mikael vil også fortsætte arbejdet for at styrke vores dagtilbud og skoler.


”Vi har inden for de sidste år tilført mange millioner til vores folkeskoler og styrket vores dagtilbud med en tidlig indfasning af minimumsnormeringer og tilført ekstra midler til at kunne ansætte flere pædagoger i daginstitutionerne, men vi er ikke i mål,” siger Mikael Ralf Larsen.


”Der er fortsat store udfordringer med mistrivsel blandt børn og unge, og det løses bedst ved at få tilført flere resurser ud tæt på børnene, på skolerne og i daginstitutionerne”, og Mikael nævner også mangfoldig og behersket boligudbygning, værdig ældrepleje i en tid med rekrutteringsudfordringer og sikre forhold for vores svage trafikanter som nogle væsentlige udfordringer, der skal arbejdes med.


Formand Claus Jørgensen udtaler: ”Med den opbakning SF har på landsplan, sammenholdt med vores stærke lokale position, ser vi lyst på fremtiden og mulighederne for at styrke vores politiske indflydelse i Lejre Kommune. Vi vil gå efter borgmesterposten, fordi vi er overbeviste om, at Mikaels erfaring og dedikation vil være afgørende for at sikre en fortsat positiv udvikling for bedre velfærd og grøn omstilling i vores kommune”.
Vi ser frem til et spændende valg i 2025 og et fortsat tæt samarbejde med borgerne i Lejre Kommune. Sammen kan vi skabe de bedst mulige betingelser for alle kommunens indbyggere.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig