Tom postkasse

Har du fået LejreMagasinet leveret i din postkasse i denne uge?

Hvis du -eller en du kender, ikke har modtaget decemberudgaven af LejreMagasinet Mit Lejre i denne uge, så er der noget galt. Derfor har vi brug for din hjælp til, at vores distributør bliver gjort opmærksom problemet.

LEJRE: Vi har desværre erfaret, at omdelingen af LejreMagasinet har været uregelmæssig i nogle områder. Den bedste måde at komme dette til livs på er ved at indberette det til vores distributør.

For at sikre, at reklamationen havner det rette sted, har vi oprettet en formular på vores hjemmeside Mitlejre.dk, som man skal udfylde med navn, adresse, telefonnummer og email. 

Samtidig skal man anføre hvilken måned, man ikke har modtaget Lejre Magasinet. 

Så sørger vi for, at vores distributør får en direkte melding om fejlen, som gerne skulle sikre, at man modtager LejreMagasinet fremover.

Hører du om nogen, der ikke har modtaget magasinet, så vil vi sætte stor pris på, at de får besked på at reklamere den svigtende omdeling via Mitlejre.dk, så distributøren bliver orienteret om fejlen. Du kan gå direkte til vores formular HER.

Formularen finder man under fanen ”Information” i den øverste bjælke på vores hjemmeside.

LejreMagasinet udkommer en gang om måneden til samtlige husstande i Lejre Kommune – altid omkring månedsskiftet. På vores hjemmeside finder du en komplet udgivelseskalender, så du altid kan tjekke op på, om LejreMagasinet nu også har ramt din postkasse rettidigt. 


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig