Der går rigtig stærkt på Restaurant Fasaneriet. Konfirmationssæsonen er i fuld gang, så det store festtelt er næsten fuldt booket – men, tilføjer Gitte Nordstrand, der er enkelte ledige datoer, så giv os et kald, måske passer vi ind i din konfirmations -eller festkalender”.

Vi er en lille familie -og vi passer godt på hinanden

Annonce: På Fasaneriet er fundamentet først og fremmest maden, den gode service og de smukke omgivelser.

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

LEJRE: På Fasaneriet er sæsonen kommet godt i gang, og de to kompagnoner og ejere, køkkenchef Johnnie Andreasen og restaurantchef Gitte Nordstrand er både stolte og rørte over den ros og anerkendelse, de får fra restaurantens mange kunder.

-Vi forbereder os meget på højsæsonen. Vi har brugt de stille perioder til at få restauranten gjort i stand, så den er helt i top. Vi har olieret gulvet, og vi har malet og gjort hovedrent. Det er noget, vores gæster lægger mærke til. Vores gæster er begejstrede, og personalet er i top. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger, både når det gælder madkvaliteten og vores personale – gæsterne er glade for, at det er de samme søde, smilende piger, der står i baren, hver gang de besøger os. Det rygtes, og vi får derfor også en hel del uopfordrede ansøgninger, fortæller Gitte Nordstrand og understreger, vi er en lille ”familie”, og vi passer meget på familien.

Større arrangementer og mærkedage
-Lige her og nu er vi i gang med at forberede en række faste events: Mors Dag den 12. maj, Sankthans aften, som begge foregår her på Fasaneriet. Sankthans aften er altid en slags højdepunkt. Her serverer vi en stor grillbuffet, som gæsterne kan nyde på vores store terrasse, mens de nyder den betagende udsigt. Og hvis vejret tillader det, tænder vi selvfølgelig et flot bål.

-Så er vi igen med på Livsstilsmessen på Ledreborg, Reborn på Ledreborg og Roskilde Dyrskue, hvor vi rykker ind med køkkentelt, kokke, smilende personale og masser af veltilberedt mad.

-Vi har også sammensat et nyt menukort med respekt for tradition og fornyelse og lige det, at vi har beholdt mange af kundernes favoritter og gjort plads til nye retter, det har kunderne har taget godt imod. Nyhederne på menukortet tilgodeser både golfspillerne og gæster udefra, siger Johnnie Andreasen.

-Men ingen skal være i tvivl om, at vi selvfølgelig fortsætter med wienerschnitzel af kalv hver mandag og stegt flæsk hver tirsdag, slutter Johnnie med et glimt i øjet.

Teltsæsonen er forlænget
-Der er rigtig mange, der er vilde med vores store festtelt, der hvert år opsættes ved siden af Fasaneriet i begyndelsen af april. Der er faktisk så stor efterspørgsel på at afholde arrangementer i teltet, at vi har måtte udvide teltsæsonen til 2 ½ måned i år, fortæller Gitte Nordstrand.

-Der er få ledige weekendpladser i 2025 – så man skal da endelig ringe, hvis man står med et arrangement og ikke har noget sted af afholde det. Med den store søgning der er på teltet håber vi med tiden, at festteltet kan stå der i endnu længere tid, tilføjer Gitte.

-Hvis man har nogle mærkedage, der skal fejres, så sidder bookingchef Nickie Wilton Larsen klar ved telefonen.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig