Slagteren fra MENY i Kirke Hyllinge tilbyder take away til enhver lejlighed.

Kvalitet, glæde og fleksibilitet er nøgleordene bag delikatesseafdelingen i Meny Kirke Hyllinge fortæller Slagtermester Betina Lauritsen, her flankeret af Delikatesseassistent Marianne Hansen, der har været ansat i delikatessen i MENY i 15 år.

Betina Lauritsen lover, der venter en smagsfuld oplevelse

ANNONCE: Slagteren fra MENY i Kirke Hyllinge tilbyder take away til enhver lejlighed.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmusen

KIRKE HYLLINGE: Stegt and, brunede og hvide kartofler, rødkål, skysauce, svesker, chips og halve æbler. Det er den traditionelle opskrift på en god Mortensaften-menu. 

Men for mange kan det være et stort arbejde at købe ind og tilberede and, sauce og to slags kartofler. 

Derfor tilbyder MENY Kirke Hyllinge take away som en nem løsning på en hyggelig familietradition – selv hvis den falder på en travl hverdag.

– Hvis man ønsker at forkæle sine smagsløg og sine gæster, er mad ud af huset fra MENY Kirke Hyllinge det perfekte valg. Man behøver ikke bekymre sig om at købe ind og tilberede alt selv. Man kan nøjes med at bestille, afhente og servere, siger slagtermester i MENY Kirke Hyllinge, Betina Lauritsen.

– Bestiller man mad ud af huset fra en slagter, kan man være sikker på, at der er brugt de bedste råvarer. Man får kød, der er saftigt, mørt og fyldt med smag. Vi er dedikerede til at levere kød af høj kvalitet.

Ved at støtte den lokale slagterbutik, støtter man også lokalsamfundet og bidrager til at opretholde en vigtig del af byens madkultur.

– Vi tilbyder en bred vifte af retter. Fra saftige stege til velsmagende pølser og pålæg; der er noget for enhver smag. Lige fra smørrebrød og brunch til buffetter, tapas og selskabsmenuer supplerer delikatesseassistent Marianne Hansen.

For øvrigt kan man fuldende Mortensand-menuen med den klassiske dessert med fløde og mandler: Risalamande med kirsebærsauce.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig