Kirke Hyllinge, Supermarked, Lejre, Michael Ascanius

Købmand Michael Ascanius

Hos Meny i Kirke Hyllinge kan man få det hele under samme tag

Annonce

I MENY Kirke Hyllinge kan man altid finde over 400 varer på hylderne til hverdagspris inden for mad og drikke, personlig pleje og babyartikler.

Tekst af Conny Probst. Foto: kwr

KIRKE HYLLINGE: ”Hverdagspriser” er et stort issue for os. At folk finder ud af, at vi har de faste lave priser på de varer, man bruger mest i hverdagen – og samtidig har et bredt sortiment.
Vi skal bare være bedre til at fortælle historien; at vi har billig mælk, smør, bleer osv. og sagtens kan matche andre butikskæder.
Vi konkurrerer på næsten lige vilkår, siger Michael Ascanius.
Tid til kunderne
Michael Ascanius købte MENY Kirke Hyllinge i juni 2015. Dvs. at butikken ikke er ejet af Dagrofa.
Som selvstændig købmand kan jeg lave mine egne små tilbud. Det er ikke altid, vi tjener på det, vi bruger det som en del af markedsføringen.
Vi gør også meget ud af vores delikatesseafdeling, vores smørrebrød og mad ud af huset. Op til Mortensaften var der 120 bestillinger på vores andesteg.
Michael Ascanius gør en dyd ud af, at der skal være tid til kunderne. Det er derfor, man så tit ser købmanden ned i butikken og ikke på førstesalen, hvor han har kontor.
Folk møder tit hinanden hernede og stopper op og snakker sammen. Så kan jeg da godt finde på at tilbyde dem en kop kaffe.
Det skal der være både tid og plads til i en butik på landet. Vi vil vores kunder.

Portvin

Det er ofte i vinafdelingen, man støder på købmanden.
Jeg kan bedst lide at være nede i butikken. Min store passion er vin og portvin. Især det sidste; når jeg kommer hjem, så elsker jeg at få et lille glas portvin.
Hvis der er noget tilbage i flasken, så er det på med proppen, og så skal flasken i køleskabet – ikke i barskabet, forklarer Michael Ascanius.

Tæring efter næring

Siden 2015 har Michael Ascanius brugt 13 millioner kroner på at bygge butikken om.
Jeg bliver aldrig millionær. Men jeg elsker mine kunder. Pt. er det en kamp for at få tingene til at hænge sammen. Jeg har fået en ekstraregning på el på 700.000 kroner.
Så jeg er glad og taknemmelig for de kunder, der går ind i min butik. Det sætter jeg meget pris på. Og så må jeg jo bare sætte tæring efter næring, siger købmanden.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig