Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.

Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.

Luksuriøst udvalg af diner transportable

Osted Slagter&Ost kan levere hjemmelavet mad til enhver lejlighed. Til fester og til familiesammenkomster med minimum 10 deltagere.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

OSTED: -Størstedelen af det, vi har, ligger på mellem 10 og 25 kuverter. Men vi kan levere mad helt op til 1.000 til 1.200 personer. Og så tilbyder vi også, at vores mestersvend Martin Olsen kan komme ud og grille, fortæller slagtermester Kennet Hansen.

– Alt er lavet fra bunden, og vi prøver at gå op i sæsonen. Eksempelvis er der stenbiderrogn – rørt op med hemmelige ingredienser – på menuen pt.  

Festmad
Der er nok at vælge imellem, hvis man vil servere et festmåltid for minimum 10 personer. 

Fem forretter, seks hovedretter og fire forskellige desserter.

– Hvis kunden selv vil lave noget af det, så får de lov til det. Vi hjælper med at planlægge menuen. Har man specielle ønsker, snakker vi om det – og tilpasser, siger Kennet Hansen. – Alle retter bliver tilberedt på dagen, så det hele er frisklavet.

Grillmad og buffeter
Der er seks forskellige buffeter at vælge imellem og fem forskellige saucer. Er man mere til grillmad, eksempelvis gris med diverse tilbehør, så er der også råd for det.

– Vi steger grisen herhjemme og kommer ud til kunden og sætter grillen op. 

– En gris skal steges cirka fem timer i alt. Den sidste times tid steger vi hos kunden.

– Nogle kunder låner også grillen og klarer den del selv. Så kommer vi ud med tilbehøret og skærer grisen ud, fortæller Kennet Hansen.

Foreløbig har Osted Slagter&Ost bestillinger til helt hen i slutningen af august, men der er ikke fuldt booket, understreger slagtermesteren.

Fakta:
Osted Slagter&Ost er en god gammeldags slagter med tradition for de bedste slagtervarer og alt inden for det gamle stolte fag. Det rækker lige fra gammeldags modning af okse- og kalvekød på krog til moderne mad ud af huset. Butikken blev etableret i 1910, og lige siden har der været en slagter på Fugletoften i Osted. 

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig