Palle Nielsen th. og sønnen Mathias Nielsen tv. byder altid kunder og samarbejdspartnere velkommen i Savværksladen - for her bliver det meget tydeligt, hvad der kan lade sig gøre, når kvalitet og håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Palle Nielsen th. og sønnen Mathias Nielsen tv. byder altid kunder og samarbejdspartnere velkommen i Savværksladen – for her bliver det meget tydeligt, hvad der kan lade sig gøre, når kvalitet og håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Savværksdrift med fokus på produktion af kvalitetstømmer og planker fra danske skove

Annonce
Bondeskovgaard Savværk er en familieejet skovbrugsvirksomhed i Osted, der foruden savværk driver Bondeskovgaard Træ- og Landskabspleje og Bondeskovgaard Naturbyg.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

OSAGER: – Det er et stor og dejligt stykke arbejde, som mange ikke troede, kunne lykkes, siger Lajla Hornshøj, da vi mødes på Hvalsøvej 27, hvor 14-årige Orchids’s Pink står opstaldet.
Hesten, der er 50 procent araber, 25 procent New Forest og 25 procent Palomino, hentede Lajla Hornshøj i Ikast, da den var fem år gammel.
-Den skulle aflives, siger hun og stryger Pink kærligt over ryggen. Den skulle have været dressur- og springhest, men stutterie

En håndhest
Lajla Hornshøj lavede en masse med sin gamle hest i folden – der var indrettet til de to – så Pink bare kunne se på.
-Jeg startede jeg med at ae hende på afstand, så jeg ikke overskred hendes grænser. Efter to uger kunne jeg begynde at røre hende, og efter en måned red jeg på Laeca og havde Pink ved siden af som ”håndhest”.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig