- Jeg har ansat en tømrer til at hjælpe mig, som jeg har givet et KMO-kursus, således han også kan assistere med opsætning og servicering af varmepumper, fortæller Henrik Brun Kirkestrup.

Hos private haveejere tilbyder Mejsegaarden blandt andet græsslåning, hækklipning (inklusiv bortskaffelse af affaldet), beskæring af træer og buske, træfældning, ordning af bede og andre småting i haverne. Foto Klaus W. Rasmussen.

Mejsegaarden fra Kirke Hyllinge vedligeholder de grønne arealer i hele Lejre og megen

ANNONCE
Hos Mejsegaarden er der både store og små private haveejere og boligforeninger på kundelisten. Derfor består maskinparken af små og store maskiner. 

Tekst og foto af Conny Probst

BORREVEJLE: Hvis man har brug for professionel hjælp i forbindelse med pasning og vedligeholdelse af de grønne områder, så står Mejsegaarden klar til at hjælpe.

– Vi varetager mange forskelligartede opgaver for vores kunder, og vi har mere end 10 års erfaring inden for ejendomsservice, fortæller Henrik Kirkestrup.

– Vi vedligeholder de grønne områder for boligforeninger; slår græs, klipper hæk, klipper kanter og foretager brolægningsarbejder. Vi kan håndtere alle opgaver – små som store – for boligforeninger. 

– En fast aftale med Mejsegaarden kan eksempelvis indeholde: Græsslåning, beskæring af træer og buske, klipning af kanter, skråninger og hække, fejning, affalds-håndtering, bekæmpelse af mos og ukrudt på parkerings- og udearealer samt vicevært- og ejendomsservice. 

– Og når vi fjerner ukrudt, er det uden brug af kemikalier, understreger Henrik Kirkestrup.

– Har din boligforening varmecentral, så tilbyder Mejsegaarden vedligeholdelse og eftersyn, så din varmecentral altid kører optimalt.

Vedligeholdelse af haver
Hos private haveejere tilbyder Mejsegaarden blandt andet græsslåning, hækklipning (inklusiv bortskaffelse af affaldet), beskæring af træer og buske, træfældning, ordning af bede og andre småting i haverne.

– Vi kan også stå for de udendørs malearbejder, og vores tømrerafdeling kan udskifte døre, vinduer og træterrasser mv., siger Henrik Kirkestrup.

En del af Mejsegaardens kunder har faste aftaler om græsslåning – med mindre eller større maskiner – som regel hver anden uge i sæsonen. 

– Andre kunder vil hellere selv ringe, når de mener, der er behov for græsslåning, fortæller han.

– Vi klipper også folks hække to gange om året. Andre nøjes med en enkelt gang om året. 

– Vi klipper selvfølgelig ikke hækken anden gang, hvis det ikke er nødvendigt. Det giver ingen mening, siger Henrik Kirkestrup. 

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig