Ingen klap på skulderen de næste par uger – købmanden er pt. noget vingeskudt efter han kom galt afsted på skiferien.

Meny holder øje med over nøje udvalgte dagligvarer

Sænker discountkæderne deres priser på de varer, så gør MENY det samme.

Tekst af Conny Probst. Foto Klar W. Rasmussen.

KIRKE HYLLINGE: Januar kan være en hård måned at komme igennem, rent økonomisk. Jule- og nytårs-indkøbene har gjort et stort indhug i finanserne, og der kan være brug for at spare på dagligvare-indkøbene.

– I MENY Kirke Hyllinge har vi masser af HVERDAGSPRIS varer. Vi holder løbende øje med, hvilke varer der bruges mest i hverdagen i de fleste danske husholdninger, og hvilke varer der oftest havner i indkøbskurven på en hverdag i MENY, fortæller købmand Michael Ascanius. 

På den baggrund har man udvalgt over 400 varer, og gjort dem til en del af MENY HVERDAGSPRIS. 

For at sikre, at MENY HVERDAGSPRIS varer altid har en lav pris, sammenligner man hver mandag prisen på de cirka 400 udvalgte varer hos Netto og Rema1000. 

– Vi retter priserne senest torsdag, så de er på niveau med Netto og Rema1000. 

– På den måde kan kunderne trygt handle det, de bruger mest i hverdagen til en lav pris hos os. Samtidig med, at man får alt det andet, MENY har at byde på, med i købet. Lidt ekstra til frokosten, en god bøf eller en fyldig rødvin, siger Michael Ascanius.

Vingeskudt
Og så lige en advarsel.  Købmanden har været skiferie og er kommet galt afsted.  Lad være med at klappe ham på skulderen; for han har brækket kravebenet.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig