Kagekrummen klarer også specialbrød til omegnens forsamlingshuse, fortæller Michael Ascanius.

Kagekrummen klarer også specialbrød til omegnens forsamlingshuse, fortæller Michael Ascanius.

Meny tilbyder friskbagt brød, hver morgen

ANNONCE
Brød og kager hos Meny i Kirke Hyllinge bliver leveret hver dag fra bager i Greve. Og det er populært..

Tekst af Conny Probst

KIRKE HYLLINGE: ”Det bedste rugbrød ever. Jeg kører 46 km for at hente det en gang om ugen”, står der i en anmeldelse af Kagekrummen i Greve. 

En anden kunde fortæller, at ”Jeg har brugt Kagekrummen flere gange, både til hverdag og fest. Til trods for, den ligger over 20 km fra min bopæl, simpelthen fordi, deres brød og kager er uovertrufne. Særligt deres jordbærtærte, har jeg ikke fået bedre nogen andre steder i landet”.

Helt så langt behøver man ikke at køre, hvis man vil smage brød og kager fra bageren i Greve. For hver morgen, inden MENY i Kirke Hyllinge åbner, triller der en vogn ind på parkeringspladsen med lækkerier fra Kagekrummen, fortæller købmand Michael Ascanius.

– Vi får friskt brød fra en rigtig bager hver dag. En dygtig bagermester, der har styr på sit bagland og ikke har hævet priserne. Så vi har friskbagt brød til meget konkurrencedygtige priser.

– Skal folk have en kagemand/kone, eller har plejehjemmet brug for 200 rosinboller eller speciallavede fastelavnsboller, så klarer han også det. Bare man bestiller et par dage i forvejen. Det samme gælder lagkager.

Brød og flütes
Kagekrummen klarer også specialbrød til omegnens forsamlingshuse, fortæller Michael Ascanius.

– Der er alle former fra brød, også stenalderbrød og tre- og firekornsbrød. Vi sælger rigtig mange af hans hjemmelavede flütes og bruger dem også selv, når vi laves  til vores tapas.

– Til nytår bager han både kransekagetårne og kransekage med nougat. Og når vi kommer ind i sæsonen, så er der også frisklavede jordbærtærter. 

– Hans skærekager smager så godt, jeg kan især godt lide den med citron, røber købmanden. Der også taler begejstret om de lækre thebirkes og de gammeldags chokoladeboller.

– Der bliver også solgt en hel del af Kagekrummens kaffebrød. Det er håndværk, siger Michael Ascanius.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig