Hvis udviklingen fortsætter, som den har gjort i 2023, så satser Henrik Kirkestrup på at ansætte to til tre medarbejdere mere på fuld tid.

Vi glæder os til at komme i gang med 2024

Annonce: Mejsegaarden satser på at kunne udvide medarbejderstaben i 2024.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

LEJRE: – Det har igen været et utrolig spændende år hos Mejsegaarden. Vi flyttede til Lejre Kommune i starten af året året; et nyt område, nye bekendtskaber og nye kunder, vi kunne servicere, fortæller Henrik Kirkestrup. 

– Det er altid en hård opgave at flytte til et nyt område. Men vi arbejder stadig efter de samme værdier, med samme personale og den samme gode service.

Mejsegaarden støtter et KHIF Fodbold pigehold med ikke mindre 32 spillere, Sæby-Gershøj Svømmebad og Skibby Ride- og Voltigeklub/Egholm Ridecenter.  

Herudover har Henrik Kirkestrup støttet den lokale afdeling af Ældre Sagen, givet rabat til alle medlemmer af Ældre Sagen i Lejre Kommune og støttet Knæk Cancer-indsamlingen med 10.000 kroner.

– Det er vigtigt for os, at vores sponsorater gør en forskel for fællesskabet og ikke mindst, at vores sponsorater går til foreninger og klubber, der virkelig har brug for det – så vi sammen kan udvikle, skabe muligheder og gode oplevelser, siger Henrik Kirkestrup.

I det nye år kommer Mejsegaarden også til at støtte Såby Fodbold, fortæller han.

– Borgerne i Lejre Kommune har taget utrolig godt imod os. Det gælder både vores hus- og haveservice og vores varmepumpe-afdeling. 

– Det er gået godt, og vi vil vi gerne være med til at gøre en forskel og bakke op om det lokalsamfund, vi er en del af.

2024
Hvis udviklingen fortsætter, som den har gjort i 2023, så satser Henrik Kirkestrup på at ansætte to til tre medarbejdere mere på fuld tid.  – Det er min målsætning. Jeg skal til at bruge mere tid på min familie og koble af fra arbejdet, når jeg endelig er kommet hjem.  – Jeg kommer ikke til at stoppe med at arbejde. Jeg skal stadig ud at møde kunderne. Jeg sætter pris på den personlige kontakt, og det er min opfattelse, at kunderne gør det samme.  – Men fremover vil jeg forsøge at bruge en del af mine arbejdsdage bag computeren og ikke tage arbejdet med hjem.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset et godt og lykkebringende nytår. Vi takker for støtten og tilliden, I har vist os i 2023. Det har gjort, at vi er kommet godt igennem 2023. Det er vi utrolig taknemmelige for, slutter Henrik Kirkestrup.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig