Del denne artikel

I december 2019 åbnede Maria Lød Day-Dreamer på Hornsherredvej 139 i Lyndby. Sidste efterår blev det til Day-Dreamer Blomster & Livsstil i Tølløse, hvor hun primært befinder sig.

I december 2019 åbnede Maria Lød Day-Dreamer på Hornsherredvej 139 i Lyndby. Sidste efterår blev det til Day-Dreamer Blomster & Livsstil i Tølløse, hvor hun primært befinder sig.

Blomster gør mig bare så glad

ANNONCE
Med åbningen af Day-Dreamer butik nummer to har Maria Løf gjort blomsterne til en endnu større del af sit livsstil-koncept.

Tekst og foto af Conny Probst

LYNDBY/TØLLØSE: Man kan købe og bestille blomster alle åbningsdage. Men onsdag og torsdag er der blomsterværksted hos Day-Dreamer på Jernbanevej 6 i Tølløse, hvor kunderne kan komme og kigge på udvalget, blive inspireret og eventuelt bestille blomster til bryllup dåb, konfirmation, fester osv.– eller købe en smuk buket for at glæde sig selv eller andre.

– Grunden til, at jeg gerne ville udvide med en butik til, var, at jeg gerne ville lave alt i blomsterbinderi. Blomster gør mig glad, og kunderne har taget rigtig godt imod mit blomster-initiativ. Så jeg evaluerer efter et år, siger Maria Løf.

Hvis man vil tale om blomster til en begravelse, har butikken et særskilt, hyggeligt rum, hvor det kan foregå.

Kæmpe krukker
I december 2019 åbnede hun Day-Dreamer på Hornsherredvej 139 i Lyndby. Sidste efterår blev det til Day-Dreamer Blomster & Livsstil i Tølløse, hvor hun primært befinder sig. 

– Vi får snart en ny sending kæmpe krukker fra Vietnam i butikken i Lyndby. De skulle gerne lande i slutningen af marts. Vi er også i gang med at lave en pay & take bod i Lyndby, så man også kan købe blomster efter lukketid.

Et bredt udvalg
På chokolade-siden kan man finde navne som Frellsen og Anker. Det store udvalg af teer er fra A.C. Perch, cremerne er fra Raunsborg og sæberne er franske.

– Vi har et bredt sortiment inden for portvine, vine, rom og portugisiske specialiteter, siger Maria Løf.

Herudover kan man finde tøjmærker som Marta, Mongul, Ofelia, Bessie, Cat & co, skindtasker fra Re-design, sko, sneakers og støvler fra Wooden og Shootthebear og håndfiltede uldsko fra Nepal i butikken på Jernbanevej. 

– Jeg har lige taget kompressions strømper i merinould og bambus fra Sockwell hjem til både mænd og kvinder. Det, tror jeg, bliver et kæmpe hit. De fleste kompressionsstrømper er kedelige at se på; det er de her bestemt ikke.

Der er portvinssmagning med tapas i Tølløse den 21. april, og der er stadigvæk pladser, fortæller Maria Løf – der i år har besluttet sig for også at satse på Ledreborg Livsstilsdage den 26- til 29. maj.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig