Del denne artikel

Mejsegaarden sponserer blandt andet to af KHIF’s fodboldhold: U14 og ligaholdet.

Mejsegaarden sponserer blandt andet to af KHIF’s fodboldhold: U14 og ligaholdet.

For mig giver det rigtig god mening at støtte lokalt

Annonce: Henrik Kirkestrup, indehaver af Mejsegaarden, sponserer både den lokale fodboldafdeling, Egholm Ridecenter/Skibby Ride- og Voltigeklub, Sæby Svømmebad og Ældre Sagen.

Tekst af Conny Probst.

LEJRE: –  Alle medlemmer af Ældre Sagens lokalafdelinger i Lejre Kommune får 20 procent rabat på Mejsegaardens ydelser resten af året, fortæller Henrik Kirkestrup. 

– Der er rigtig mange ældre, der ikke har råd til at ansætte en ”gartner”. De 20 procent er mit bidrag til at hjælpe dem, der sidder og kigger ud i deres have og på hækken, der vokser vildt.

Mejsegaarden har tillige betalt for, at Ældre Sagens Bramsnæs-afdeling har kunnet annoncere deres kommende arrangementer på Østergaard i Kirke Hyllinge.

– Jeg hjælper også de unge, der spiller fodbold i KHIF’s fodboldafdeling, og giver sponsorbidrag til Sæbybadet. Desuden har jeg lige tegnet et dobbelt-sponsorat – et fra vores hus- og haveservice-afdeling – og et fra vores varmepumpe-afdeling. Det kommer Egholm Ridecenter og Skibby Ride- og Voltigeklub til gode.  

Jeg kan godt lide at hjælpe i lokalområdet. De unge, de ældre og alle dem, der benytter Sæbybadet, siger Henrik Kirkestrup.

Anmeld håndværker
For et par måneder siden tilmeldte Mejsegaarden sig ”Anmeld håndværker” portalen. 

Her kan folk, der skal have udført et stykke arbejde, se hvilke håndværkere andre anbefaler til den pågældende opgave.

31 anmeldelser er det foreløbig blevet til. Og Mejsegaarden ligger helt i top med en elite-smiley. 

Den seneste anmeldelse kommer fra en kunde i Kirke Såby, der har fået installeret en varmepumpe. Han skriver blandt andet: 

”Jeg har kun ros til installatørerne og Mejsegaarden. Lige fra første telefonsamtale og til installatøren kom og afgav tilbud. Han kom på den aftalte dato og klokkeslæt: 7.30. Der blev gået til den lige med det samme. En medarbejder udenfor og mester selv indenfor, og arbejdet er udført til ug. Mester kom selv og forklarede om betjeningen af varmepumpen. Han ringede til mig samme aften for at sikre sig, at alt var ok. Super service”.

Jeg ringer altid til kunden om aftenen, når vi har installeret en varmepumpe. Og jeg svarer på mails samme dag, som jeg får dem, siger Henrik Kirkestrup.

Konkurrence
På Mejsegaardens Facebook-side kan man følge med i, hvordan Mejsegaarden løser både varmepumpe- og hus/haveservice-opgaver.

Hvis man liker/synes godt om vores Facebookside, er man med i en konkurrence om et gavekort på to timers gratis arbejde inden for Mejsegaardens ydelser. 

Gavekortet kan bruges helt frem til den 1. april 2024.

Det bliver en af fodboldpigerne fra KHIF, der trækker vinderen den 15. oktober, slutter Henrik Kirkestrup.

Kontaktinfo: Mejsegaarden, Hornsherredvej 3, 4060 Kr. Såby. Tlf. 4753 0500 – www.mejsegaarden.dk


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig