De frivillige bag kulturnatten håber på, at vejret også er med dem i år.

De frivillige bag kulturnatten håber på, at vejret også er med dem i år. 

Hvalsø Kulturnat er tæt på

Der bliver meget at se og opleve på årets kulturnat. 

HVALSØ: Hvalsø Kulturnat er ved at lægge de sidste hænder på arbejdet med at skrue årets kulturnat sammen.  Programmet kommer til at omfatte 80’er pop, dansk soul, blues, børnerock, gospel, danske sange, cirkus for børn, mavedans og måske lidt mere. 

Igen i år er Hovedgaden midlertidigt omdannet til Kulturalleen, hvor der vil være et mylder af boder, hvor foreninger præsenterer sig selv, og lokale aktører byder ind med deres egne varer etc. Der er også plads til voksen- og børne-lopper. 

I området omkring Go On-tanken, i den anden ende af byen samt i Hvalsø Spisehus, kan man få stillet sulten på forskellig vis. 

Musikken fylder altid meget
På musiksiden er programmet nu ved at være på plads. Man vil således kunne høre The Teachers (blues), The Formænd (’80er pop), Roskilde Gospel Singers, Lejre Rytmiske Kor og Brun Stue, der spiller dansk soul. 

– Musiksiden har altid været vigtig for os, og det er den naturligvis stadig. Det er samtidig vigtigt for os hele tiden at prøve forskellige ting af, så vi ikke gentager os selv år efter år, siger Palle Bruselius, formand for Hvalsø Kulturnat.

Børnene skal også være med
Det hele starter på Kropladsen klokken 17, hvor borgmester Tina Mandrup åbner Hvalsø Kulturnat. 

Derefter tager børnerock-bandet Allan og Underdrengene fat på at fyre op under børn og voksne, så er det bare med at være på plads. 

Også på Søtorvet er børnene i fokus. Her vil børnefamilierne kunne opleve Cirkus Kæphøj og alle de gale streger, cirkusfolkene kan lave. 

Sidste år blev Børnebilletten introduceret og blev en tordnende succes. Derfor er den også med i år. 

Børnebilletterne kan købes i næsten alle af byens butikker. 

Foreningen bag kulturnatten
Bag det hele står foreningen Hvalsø Kulturnat, hvis bestyrelse i lang tid har arbejdet hårdt for at arrangere årets kulturnat.

– Sidste år blev det en kæmpe succes. Jeg har faktisk aldrig set så mange mennesker til en kulturnat før. Vi håber derfor naturligvis på at kunne gentage succesen og har virkelig lagt os i selen for at stable et godt program på benene, siger Palle Bruselius. 

– Vi håber, at folk kommer myldrende lige som sidste år, og at vejret bliver godt, tilføjer han.

Man kan løbe finde nyheder, opdateringer og eventuelle ændringer etc. fra Hvalsø Kulturnat på foreningens Facebook-side.  


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig