Med en sigtelse for både tyveri og besiddelse af hash, blev to mænd løsladt og vil begge høre mere i sagen senere.

Med en sigtelse for både tyveri og besiddelse af hash, blev to mænd løsladt og vil begge høre mere i sagen senere.

To mænd sigtet for tyveri på Tølløsevej

To mænd på hhv. 42 og 57 år er sigtet for både tyveri og besiddelse af 58,94 gr. hash.

HVALSØ: Kl. 05.38 torsdag morgen anmeldte en årvågen beboer på Tølløsevej, at en mand opførte sig mistænkeligt omkring en varebil tæt ved. En patrulje kom hurtigt frem og traf to mænd på 42 og 57 år, ved en varebil med knust rude. I varebilen fandt patruljen en stor kasse med VVS og byggematerialer, som viste sig at være stjålet på en byggeplads på Rosmarinhaven. Der var materialer for omkring 25.000 kr, som var blevet stjålet samme nat. Varebilen viste sig at være en lejebil, som den ene mand havde lejet. 

Politiet ransagede varebilen og fandt foruden byggematerialerne et el-løbehjul, som også formodes at være stjålet, et koben og en lille klump hash, en lille pose med 0,49 gram kokain og 3,5 gram amfetamin, som den 57-årige blev sigtet for at besidde. Varebilen og tyvekosterne blev taget med ind til gennemgang og genudlevering til ejerne. 

De to mænd blev anholdt og taget med på stationen til afhøring. Deres bopælsadresser i Roskilde og Veksø blev ransaget, men her blev ikke fundet yderligere tyvekoster. I den 42-åriges hjem i Roskilde blev fundet 58,94 gram hash, som han blev sigtet for at besidde.

Der var ikke grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så de blev løsladt hen under aften, da sagsbehandlingen var afsluttet. Begge sigtede mænd vil høre mere i sager senere.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig