På kulturnatten kan man blandt andet opleve Roskilde Gospel Singers.

På kulturnatten kan man blandt andet opleve Roskilde Gospel Singers.

Musikken skaber stemningen på Hvalsø Kulturnat

Når Hvalsø Kulturnat åbner på fredag den 1. september kl. 17, er der masser af musik og underholdning for både børn og voksne.

HVALSØ: Hvalsø Kulturnat åbnes på Kropladsen af borgmester Tina Mandrup, og derefter tager Allan og Underdrengene fat med en omgang blød og festlig rock for børn – og voksne. Når bandet slutter ved 18.00-tiden, kan man gå i Hvalsø Kirke og høre Roskilde Gospel Singers. Eller man kan gå ned til lastvognsscenen ved Josefine og høre solid blues med Teachers.

Skal børnene bestemme, så går man i stedet kl. 18.00 ned til Søtorvs-scenen for at opleve Cirkus Kæphøj rulle sig ud med masser af skøre og sjove indslag. Der vil være mulighed for at se traditionelle cirkusdiscipliner som gribende jonglører, pedaltrampende ethjulede cyklister og balance på kugler og rør blandt meget mere. 

Omkring kl. 20.00 kan man kaste sig ud i at lytte til en masse ’80’er hits, serveret af The Formænd. Det sker også på lastvognsscenen. Her lægges der op til dans.

Kl. 20.30 kan man opleve Brun Stue, der består af en stribe veteraner, herunder Mathias Grip. De øvrige medlemmer er Lasse StorgaardMikkel NielsenPalle KlokUlrik BencardRasmus Glendorf og Ole Elmose. Stilen er old’school dansk soul.

Oveni al musikken og cirkuset er der Kulturalleen, mavedans, rap, rollespil og meget andet på aftenen.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig