Nonfood er i bund og grund alt det, du ikke kan spise. Personlig pleje, tøj, køkkenudstyr, babyting, lys, servietter, garn og udendørsliv, forklarer hun

Nonfood er i bund og grund alt det, du ikke kan spise. Personlig pleje, tøj, køkkenudstyr, babyting, lys, servietter, garn og udendørsliv, forklarer Manja Pedersen.

Det er blevet mere overskueligt nu

ANNONCE
Nonfoodafdelinge hænger bedre sammen nu og er blever meget mere overskuelig.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

HVALSØ: I starten af februar startede Manja Pedersen som leder af nonfood afdelingen i SuperBrugsen. Hun er begejstret for afdelingens nye look – og for de venlige  og imødekommende kunder. 

– Jeg er meget overrasket over, hvor venlig og hyggelig byen er. Folk hilser og er meget imødekommende. Man kan godt mærke, at det er et lokalområde, der holder sammen, siger Manja Pedersen, SuperBrugsens nye leder af nonfood afdelingen. 

Hun kommer fra en stilling som butikschef hos Fakta i Roskilde og startede den 6. februar, to uger efter at der var blevet rokeret rundt for blandt andet at give plads til Friends-tøjet. 

– Jeg har været forbi og set tegningerne, inden ombygningen, fortæller hun.

Friends

– Det er helt nyt med børnetøjsafdelingen. Nu skal kunderne lige vænne sig til, at vi har et stort sortiment her. 

– Både basistøj og sæsonbestemt tøj fra nyfødt og op til syv til otte år. 

– Lige pt. er vi i gang med en overgang fra vintertøj til forårstøj, siger Manja Pedersen.

Nonfood
– Nonfood er i bund og grund alt det, du ikke kan spise. Personlig pleje, tøj, køkkenudstyr, babyting, lys, servietter, garn og udendørsliv, forklarer hun.

– Mit fokus er, at der ikke er ”huller” i butikken – tomme hylder. Jeg er indover hver dag. Trimmer, rydder op, sætter varer op og bestiller nye varer.

– Ting, der er i tilbudsavisen, skal udstilles. Vi laver også gode tilbud på ting, der ikke er i avisen og på ekstraordinære varer, som vi selv finder frem.  Det varer heller ikke længe, inden der kommer påsketing på hylderne; lys, servietter og diverse pynt.

Udstillinger
– Nonfood afdelingen er blevet nemmere og mere overskuelig, efter at vi har rokeret rundt. Det hænger mere sammen, og der er kommet ro på. 

– Der kommer en masse fede udstillinger; der bliver nusset omkring det. Nu skal der kæles ekstra meget for afdelingen, og jeg skal sætte mit præg på den, siger Manja Pedersen.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig