Din Tøjmand i Hvalsø, midt i Lejre - med masser af modetøj

Matinique laver tøj i en god kvalitet, både til hverdag og fest. Og så er det et dansk mærke, fortæller butikschefen.

Sortimentet har fået et twist

Annonce

Hos Din Tøjmand på Søtorvet er der kommet nye mærker til, og udvalget hos flere af de gængse tøjmærker er blevet mere sprudlende.

Tekst og foto af Conny Probst.

HVALSØ: “Overshirt”. Det ord går igen, når butikschef Lasse Dyreborg Sørensen og Casper Witte – der i fællesskab står for den daglige drift – fortæller, hvad der er et hit på herretøjsfronten.
Overshirten er noget af det mest praktiske, man kan have i sin garderobe. Det er en blanding af en skjorte og en jakke. Den er nem at bruge sammen med andet tøj, uden at det kommer til at virke alt for formelt.
Du kan have en hoodie, en t-shirt eller en skjorte under. Det ”spicer” dit outfit op på en helt anden måde end en habitjakke. Det er meget mere casual, siger Lasse Dyreborg Sørensen.

Matinique og Signal

I sensommeren blev udvalgt i butikken suppleret med det danskdesignede tøjmærke Matinique. Og udvalget af Signal-produkterne blev udvidet betragteligt og fik sin hel egen afdeling – en såkaldt shop i shoppen.
Salget af Jack & Jones og Superdry gik lidt i stå, så vi valgte at gøre butikken lidt mere moderne og ”yngre”. At forny den en smule, siger Lasse Dyreborg Sørensen.
Matinique har givet vores udvalg et nyt twist. Men vi har stadig både lommetørklæder og seler, supplerer Casper Witte.
Matinique laver tøj i en god kvalitet, både til hverdag og fest. Og så er det et dansk mærke, fortæller butikschefen.
Der er blevet sat en væg op udelukkende med tøj fra Signal.
Det er et mærke, vi har haft i mange år. Nu er det bare blevet lidt mere moderne i sit udtryk, siger Lasse Dyreborg Sørensen.

Stryge og svedfrie

”Pure” hedder det nye skjortemærke med masser af stretch i.
Det er en blanding af polyamid og polyester, og de er både åndbare og hurtigtørrende.
De har blandt andet været afprøvet på nogle unge, der både styrketrænede og løb iført Pure-skjorter – uden at de kom til at svede. Og så er de også strygefri, siger Lasse Dyreborg Sørensen.
Sidder man i 30 graders varme på et kontor, så kommer der ikke svedpletter under armene.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig