Midt- og Vestsjællands Politi fik fat i en mand, der havde transporteret et køleskab væk på enFoto:

Midt- og Vestsjællands Politi fik fat i en mand, der havde transporteret et køleskab væk på en ladcykel.

Falsk alarm afslørede et indbrud

Tyverialarmen gik i Hvalsø-Hallen, men det var et helt andet sted, der var foregået ulovligheder.

Tekst af Conny Probst

HVALSØ: Op til weekenden rykkede Midt- og Vestsjællands Politi ud til området ved Hvalsø-Hallen i anledning af en tyverialarm, der var gået i gang. Her kunne politiet – sammen med brandvæsenet, der også var kørt til stedet – konstatere, at der ikke var foregået noget unormalt ved hallen.

Et vidne tog kontakt til politiet og henledte opmærksomheden på et højt brag, som havde lydt fra nybyggeriet på Søtorvet. Kort efter var en mand i sort tøj på en ladcykel kørt derfra med en hvidevare på ladet og forsvundet i byen.

Politiet undersøgte oplysningerne nærmere og traf på Søtorvet en mand i sort tøj, kørende på en nu tom ladcykel, men med en skruetrækker liggende i ladet. Vedkommende blev identificeret som en 37-årig mand fra Hvalsø, der blev anholdt som mistænkt for at have begået indbrud i området.

Gerningsstedet fandt en hundepatrulje frem til på Søtorvet, hvor et indgangsparti med glasdøre var blevet opbrudt. Indenfor var spor efter nogle cykelhjul og fodspor fra en person.

Politiet foretog efterfølgende en ransagning af den 37-åriges bopæl, hvor politiet fandt et nyt køleskab, som formodes stjålet fra nybyggeriet på Søtorvet.

Under ransagningen fandt politiet også den 37-årige i besiddelse af skunk, hash og hasholie, som blev beslaglagt som bevis i en sag om ulovlig besiddelse heraf.

Ladcyklen kunne den 37-årige ikke præcist redegøre for besiddelsen af. Så den blev sammen med skruetrækkeren – der formodes anvendt som opbrudsværktøj –  beslaglagt som bevis og med henblik på tilbagelevering til rette ejer for ladcyklens vedkommende.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig