Linda Molnar bag fiskedisken, der byder på et stort og friskt udvalg af sæsonens fisk. 

Fredag er fiskedag i SuperBrugsen Hvalsø

ANNONCE: SuperBrugsen i Hvalsø har igen betjent disk med friske fisk hver fredag. Det er også om fredagen, slagteren står parat med gode kødudskæringer, et bredt udvalg af tilbehør og menu-to-go til to personer.  

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.

HVALSØ: Mange vælger af slutte arbejdsugen med lidt ekstra god mad fredag aften. Og nu kan der også komme friske fisk på menuen, fortæller delikatesseleder Linda Molnar.

– Hver fredag mellem klokken 10 og 18 er der en betjent disk, hvor vi har reguleret temperaturen, så den passer til fiskene, der selvfølgelig også ligger på is. 

Fiskesortimentet afhænger af, hvad der kan fanges i sæsonen. Det er kgl. hofleverandør Jacob Kongsbak Lassen, SuperBrugsen samarbejder med. Og al distribution foregår i moderne køle- og frysebiler, hvilket garanterer en altid 100 procent frisk levering. 

– Hvis man har nogle specielle ønsker med hensyn til fisk, så skal man bare kontakte os, siger Linda Molnar. 

Det samme gælder, hvis man vil have hjælp og ideer til tilberedning og tilbehør.

Mesterslagter Kenneth Worsøe bag slagterdisken, der bugner af lækkerier

En god bøf med tilbehør
– Der er også betjent slagterdisk hver fredag med gode udskæringer. Eksempelvis gode bøffer af oksekød fra øverste hylde, fortæller mesterslagter Kenneth Worsøe.Om fredagen kan man tillige købe menu-to-go til to personer.

– Det koster 169 kroner og består af to bøffer, sauce, salat og kartofler. Man bestemmer selv tilbehøret og kan vælge imellem flere salater og kartofler i flere variationer, forklarer Kenneth Worsøe.

– Vi har altid et stort sortiment i vores bokse med kød og fjerkræ. Både inden for økologi, dyrevelfærd og kød til grillen. Også egne røgvarer og lækkerier fra vores pølsemageri, indskyder Linda Molnar.

De to slagtere slår også et slag for SuperBrugsens facebook-side, hvor der løbende bliver lagt mange gode ja-tak tilbud op. 

Mad ud af huset
Studentertiden er ved at nærme sig, og her kan SuperBrugsen være behjælpelig med mad ud af huset. – Vi er altid åbne over for specielle ønsker. Vi kan levere meget mere end det, man kan se på nettet og i vores brochure. Vi kan sagtens lave eksempelvis små sandwichs, frikadeller osv., så de er klar, når studentervognen kommer forbi. 

– Det er dejligt med succes. Men det sker jævnligt, at vi er booket op i forhold til ordrer. Derfor er det en god idé at komme ned til os og lave en forhåndsbestilling, hvis man har nogle større arrangementer i støbeskeen, siger Linda Molnar.

– Vi kan altid justere antallet. Og skulle arrangementet blive aflyst, så er vi også ret fleksible, hvis vi ikke er begyndt at lave ordren. Den skal annulleres senest en uge før.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig