Takket være den særlige materialesammensætning er bukserne hurtigtørrende, åndbare og næsten krølfri. Og så holder de farver. Det er en vigtig detalje, når man går på golfbanen i solen, siger Casper Witte.

Takket være den særlige materialesammensætning er bukserne hurtigtørrende, åndbare og næsten krølfri. Og så holder de farver. Det er en vigtig detalje, når man går på golfbanen i solen, siger Casper Witte.

Golftøjet tåler også solen – det giver rigtig god mening

ANNONCE
Hos Din Tøjmand er der nu også kommet golftøj på hylderne.

Tekst og foto af Conny Probst

HVALSØ: Tiden er løbet fra de praktiske, men ikke særlig smarte golfbukser. Et par gode golfbukser skal være åndbare og temperaturregulerende – perfekt til alle vejrforhold. 

De kriterier opfylder de MEYER golfbukser- og shorts, som Din Tøjmand på Søtorvet har udvidet butikkens sortimentet med.

– Der er masser af stretch i både bukser og shorts. Og så er der en ”gummikant” i kanten af buksen, så blusen ikke glider op, fortæller butikschef Casper Witte.

Det er ikke den eneste detalje; der er selvfølgelig også plads til scorekortet i baglommen.

– Takket være den særlige materialesammensætning er bukserne hurtigtørrende, åndbare og næsten krølfri. Og så holder de farver. Det er en vigtig detalje, når man går på golfbanen i solen, siger Casper Witte.

Golf-poloer

Til MEYER-golfbukserne har butikken hjemtaget golfpoloer fra Ragman. Et tysk brand, etableret i 1980. 

– De er også hurtigtørrende og holder farven. Sammensætningen er 52 procent bomuld, 45 procent polyester og tre procent elastan.

– Og så er der en rigtig fin detalje bagpå, under kraven: et såkaldt dobbelt nakkespejl, der gør, at kraven bliver siddende, hvor den skal, uden at krølle, fortæller Casper Witte.

– Foreløbig har vi taget Ragman-poloerne hjem i tre farver. De findes i seks i alt, og vi bestiller dem gerne hjem i nogle af de andre farver, hvis kunden ønsker det.

Shorts og korte ærmer

I butikken har man godt kunnet mærke, at det har været meget varmt.

– Shorts, t-shirts og kortærmede skjorter er i højsædet pt. I bomuld eller i hør, siger butikschefen.

Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig